Aktia Yrityspaketti

Aktia tarjoaa pankki- ja vakuutusratkaisuja pienyritykselle, jotka sopivat sekä aloittavalle että jo toimintansa vakiinnuttaneelle. Tarjoamme oman yhteyshenkilön, joka tulee halutessasi luoksesi. Huolehdimme yrityksesi ja perheesi talousasiat kokonaisuutena.

Pankkipalvelut

Yritystili päivittäisasiointiin

Yritystili on tarkoitettu yrityksen tai yhteisön päivittäisen maksuliikenteen hoitamiseen. Tilivarat ovat aina käytettävissä ilman nostorajaa.
Lue lisää

Yritysverkkopalvelu

Yritysverkkopalvelu on havainnollinen ja helppokäyttöinen Internet-palvelu. Palvelussa hoidat nopeasti ja helposti kotimaan ja ulkomaan pankkiasiat, haet tilitietoja sekä seuraat yrityksen kassavirtoja ja lainoja.
Lue lisää

Verkkolasku

Sähköinen laskutus säästää yrityksesi tulostus-, kuoritus- ja postituskuluja. Verkkolaskusopimuksen perusteella voit sekä lähettää että ottaa vastaan verkkolaskuja.
Lue lisää

Kortit

Yrityskorttimme helpottavat yrityksesi päivittäistä toimintaa. Aktia MasterCard Business tarjoaa tehokkaan tavan yhdistää yrityksen kaikkien kortinhaltijoiden korttimaksut yhdelle laskulle. Aktia Visa Business Debitkortilla maksat korttiostokset, sekä koti- että ulkomailla, suoraan yrityksesi tililtä.
Lue lisää

Leasing

Leasingrahoituksella voit rahoittaa lähes kaikki yrityksesi investoinnit toimistokalusteista tuotantolaitteisiin. Leasing tarkoittaa sitä että vuokraat kohteen pitkäksi ajaksi. Se soveltuu koneisiin ja laitteisiin, joita et tarvitse liiketoiminnassasi sovitun leasingkauden jälkeen tai kun haluat tehdä hankintapäätöksen vasta myöhemmässä vaiheessa.
Lue lisää

Vakuutuspalvelut

Lakisääteinen tapaturmavakuutus

Jokaisen työnantajan on otettava yrityksensä työntekijöille lakisääteinen tapaturmavakuutus. Vakuutus turvaa työntekijät mahdollisen työtapaturman sattuessa tai työntekijän sairastuessa ammattitautiin.
Lue lisää

Lakisääteinen työeläkevakuutus

Työeläke turvaa yrittäjän tai työntekijän toimeentulon, siirryttäessä työelämästä työeläkkeelle tai pysyvän työkyvyttömyyden sattuessa. Lakisääteiset eläkevakuutukset tarjoamme sinulle Veritas Eläkevakuutuksen kautta.
Lue lisää

Henkivakuutus

Hyvä henkivakuutussuoja on yrittäjälle tärkeä perusturva. Turvan tulisi kattaa omat ja yrityksen velat sekä turvata omaisten toimeentulon. Yritys voi yleensä vähentää vakuutusmaksut verotuksessa, jos edunsaajana on työntekijän tai yrittäjän omaiset.
Lue lisää

 

Aktia Yrityspaketti esite

Kun haluat lisätietoja, ota yhteyttä lähimpään Aktian konttoriin.
Tutustu myös meidän muihin yrityspalveluihin.