Visa Electron

Kun sinulla on Visa Electron, tiedät aina kuinka paljon rahaa sinulla on käytettävissäsi ja nostat rahaa turvallisesti sekä Suomessa että ulkomailla. Kaikki kortilla tehdyt ostot ja nostot veloitetaan suoraan pankkitililtäsi.

  • Sopii hyvin nuorille
  • Kortti voidaan myöntää jokaiselle 18 vuotta täyttäneelle henkilölle.
  • Kortti voidaan myöntää 11–17-vuotiaille vanhempien suostumuksella
  • Yksilöllinen kuva-aihe korttiisi
  • Aktia tarjoaa myös Visa Electron kortin ilman lähimaksuominaisuutta. Kortin hinta ja muut ominaisuudet ovat täysin samat kuin Visa Electron kortti lähimakusorminaisuudella. Voit hakea Visa Electron kortin ilman lähimaksuominaisuutta lähimmästä Aktian konttorista tai soittamalla asiakaspalveluumme. Jos haet kortin asiakaspalvelun kautta tarvitset verkkopankkitunnuksia tunnistautumista varten.
  • Visa Electron maksaa 4 euroa kuukaudessa. Maksua ei peritä alle 27-vuotiailta.

Visa Electron ulkomailla

Visa Electron -kortilla voit nostaa käteistä ulkomailla automaateista, joissa on Visa Electron -merkki. Nostosta tehdään katevaraus tilillesi. Nostamasi summa ja muussa valuutassa kuin euroissa nostetun summan nostoprovisio veloitetaan tililtäsi muutaman päivän kuluessa. 
 
Kortilla voit myös maksaa ostoksia ulkomailla Visa Electronin hyväksyvissä liikkeissä, ja kate varataan tililtäsi maksun yhteydessä. Ulkomaille matkustavalle suosittelemme kuitenkin aina myös käteisen rahan mukaan ottamista Visa Electronin lisäksi. Kansainvälisissä tietoliikenneyhteyksissä voi joskus esiintyä rahan nostoa haittaavia katkoksia.
 

Visa Electronilla voi maksaa netissä

Visa Electron on turvallinen maksutapa kaikessa nettimaksamisessa. Netissä maksamisen turvallisuutta lisää Verified by Visa, joka on pankkien ja Visan yhteistyössä kehittämä varmistuspalvelu. Yli 50 % maailman verkko-ostoksista maksetaan Visalla. Lue lisää verkossa maksamisesta.

Visa Electron -kortin numero

Maksaessasi ostoksia verkossa Visa Electron -kortilla käytä korttinumeroa ja kortin turvakoodia (CVV-koodi). Korttinumero löytyy kortin etupuolelta ja turvakoodi on kolminumeroinen luku kortin takana. Maksu veloitetaan pankkitililtäsi.

Visa Electron ikäraja

Visa Electron voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneille. Vanhempien suostumuksella Visa Electron -kortti voidaan myöntää myös 11–17-vuotiaille lapsille ja nuorille. 

Muut lisätiedot

Saat kortistasi persoonallisen valitsemalla siihen oman digikuvan tai kuva-aiheen Aktian kuvagalleriasta (10 €). Voit myös käyttää maksutonta vakiokuvaa. Suunnittele oma korttisi.

Ehdot - Visa Electron

 
Vertaile Aktian Visa-kortteja / Vertaile korttejamme