Visa Electron

Kun sinulla on Visa Electron, tiedät aina kuinka paljon rahaa sinulla on käytettävissäsi ja nostat rahaa turvallisesti sekä Suomessa että ulkomailla. Kaikki kortilla tehdyt ostot ja nostot veloitetaan suoraan pankkitililtäsi.

  • Sopii hyvin nuorille
  • Kortti voidaan myöntää jokaiselle 18 vuotta täyttäneelle henkilölle.
  • Kortti voidaan myöntää 11–17-vuotiaille vanhempien suostumuksella
  • Yksilöllinen kuva-aihe korttiisi

Lisätiedot – Visa Electron

Visa Electron voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneille. Vanhempien suostumuksella Visa Electron -kortti voidaan myöntää myös 11–17-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Visa Electron maksaa 4 euroa kuukaudessa. Maksua ei peritä alle 27-vuotiailta.

Voit maksaa ostokset Visa Electronin hyväksyvissä liikkeissä Suomessa ja ulkomailla. Kate varataan tililtäsi maksun yhteydessä.

Tarvittaessa nostat rahaa automaatista sekä Suomessa että ulkomailla, ulkomailla varmimmin automaateista, joissa on Visa Electron -merkki. Nostosta tehdään katevaraus tilillesi. Nostamasi summa ja muussa valuutassa kuin euroissa nostetun summan nostoprovisio veloitetaan tililtäsi muutaman päivän kuluessa.

Ulkomaille matkustavalle suosittelemme kuitenkin aina myös käteisen rahan mukaan ottamista Visa Electronin lisäksi. Kansainvälisissä tietoliikenneyhteyksissä voi joskus esiintyä rahan nostoa haittaavia katkoksia.

Saat kortistasi persoonallisen valitsemalla siihen oman digikuvan tai kuva-aiheen Aktian kuvagalleriasta (10 €). Voit myös käyttää maksutonta vakiokuvaa. Suunnittele oma korttisi.

Ehdot - Visa Electron

 

Vertaile Aktian Visa-kortteja / Vertaile korttejamme
Hae korttia / Korttihakemus