Aktia Profiilipalvelu

Aktia Profiilipalvelussa olemme yhdistäneet aktiivisen rahastomuotoisen salkunhoidon, varallisuuden hajauttamisen ja vakuutussäästämisen tuomat edut yhdeksi paketiksi. Profiilipalvelu sopii kaikille, jotka haluavat ammattimaisesti hoidettua salkunhoitoa itselleen sopivalla riskitasolla.

Aktia Profiilipalvelussa käytetään osake- ja korkorahastoja, joiden keskinäinen paino salkuissa vaihtelee.  Rahastojen valinnasta vastaavat asiantuntevat salkunhoitajamme. Meillä on tarjota sinulle viisi erilaista salkkua. Matalaa riskiä hakevalle asiakkaalle tarjoamme salkun, joka koostuu kokonaan korkorahastoista. Tuottohakuiselle ja hyvän riskinsietokyvyn omaavalle asiakkaalle tarjoamme salkun, joka koostuu kokonaan osakerahastoista. Sinun tarvitsee vain valita itsellesi parhaiten sopiva salkku ja siinä me autamme sinua mielellämme konttoreissamme.

Palvelun voi liittää 10 000 euron säästövakuutukseen. Kertasijoituksen lisäksi voit säästää myös säännöllisesti esimerkiksi kuukausittain.

Profiilipalvelussa hyödyt myös vakuutussäästämisen tuomista eduista.

Edut lyhyesti:

 • Helppous; rahaston vaihdot ilman veroseuraamuksia
 • Pääoman nostot ilman veroseuraamusta
  • Voit nostaa koko pääoman joutumatta maksamaan pääomatuloveroa
  • Pääomatulovero tulee maksuun vasta kun nostat mahdollisen tuoton. Mahdollisia luovutustappioita ei voi vähentää.
 • Perintöverohyöty
  • Kuolemantapauksessa maksetaan kuolintapaussumma edunsaajille
  • Kuolintapaussumma on lähiomaiselle verovapaa 35 000 euroon saakka. Leskelle kuitenkin puolet hänen osuudestaan verovapaana, kuitenkin vähintään 35 000 euroa
  • Perintö vakuutuksen kautta pienentää kuolinpesän kokonaisarvoa, mikä vaikuttaa maksettavaan perintöveroon

Tutustu myös säästövakuutuksen tuotetietoihin, vakuutusehtoihin ja Aktia Profiilipalvelun ehtoihin.
 

Lue lisää salkkuvaihtoehdoistamme tästä


 

Haluan lisätietoja eri sijoitusvaihtoehdoista, ottakaa yhteyttä minuun

 

Sijoituskohteina olevista rahastoista peritään hinnaston mukaiset rahastokohtaiset hallinnointi- ja säilytyspalkkiot. Profiilisalkussa olevien rahastojen arvo saattaa nousta tai laskea, eikä niiden historiallinen arvonkehitys ole tae tulevasta tuotosta. Aktia Henkivakuutus Oy ei voi taata sijoitustoiminnan tulosta tai vakuutukseen maksetun pääoman säilymistä. Säästövakuutuksen myöntää Aktia Henkivakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki Oyj toimii.