Unohda postilaatikkoon kertyvät laskut!

Ota käyttöösi e-lasku, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia postilaatikossa erääntyvistä laskuista. E-laskut tulevat suoraan verkkopankkiisi ja voit maksaa ne missä tahansa, milloin tahansa kunhan sinulla vain on käytössä Internet-yhteys. Jos haluat päästä vielä helpommalla, valitse e-laskusopimusta tehdessäsi vaihtoehto, jossa e-laskut veloitetaan automaattisesti tililtäsi. Näin laskusi hoituvat kuin itsestään.

Mikä on e-lasku?

E-lasku on paperiton vaihtoehto perinteiselle laskulle. E-laskut lähetetään valmiiksi täytettyinä Verkkopankkiisi, jossa tarkastat ja tarvittaessa hyväksyt ne. Voit halutessasi ottaa käyttöösi maksullisen lisäpalvelun, jolla saat sähköpostiisi tai matkapuhelimeesi viestin saapuneesta e-laskusta.

Monipuolinen e-lasku

Valitse maksutapa maksutottumustesi mukaan. Sujuvin ja yksinkertaisin vaihtoehto on automaattinen maksu. Silloin lasku veloitetaan automaattisesti tililtäsi eräpäivänä ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään. Tämä sopii erityisesti toistuviin laskuihin, kuten puhelin- ja sähkölaskuihin.

Halutessasi voit määritellä tietyille laskuille euromäärän, jonka alittavat laskut veloitetaan automaattisesti tililtäsi ja jonka ylittävät laskut sinun pitää hyväksyä maksuun. Voit myös tarkastaa ja hyväksyä laskut itse. Tarvittaessa voit muuttaa laskun eräpäivää tai summaa tai poistaa laskun*.

E-laskun edut

  • E-laskun tiedot on valmiiksi täytetty maksupohjaan
  • Pankki arkistoi e-laskusi puolestasi automaattisesti kahden vuoden ajan ja halutessasi jopa kuudeksi vuodeksi
  • E-lasku on maksuton
  • Turvallinen maksutapa
  • Automaattinen maksu

* Muista kuitenkin, että maksuvastuusi laskuttajalle säilyy.
 

Katso videolta miten e-lasku otetaan käyttöön
 

 

 


E-laskun ehdot
Lisätietoja E-laskusta