Vakuutustiedot nyt myös oman verkkopankkisi tunnuksilla Aktian verkkopankissa

Haluamme tarjota vakuutusasiakkaillemme asiakaspalvelua monipuolisesti. Näin ollen voit nyt katsoa vakuutuksiasi Aktian verkkopankissa myös oman verkkopankkisi tunnuksilla (ns. tupas-tunnistus) vaikka et olisikaan Aktian verkkopankkiasiakas.

Aktian verkkopankissa näkyvät Aktia Henkivakuutus Oy:n myöntämät vapaaehtoiset henkilövakuutukset kuten henki-, sairaus-, lapsi- ja lainavakuutukset sekä säästö-, sijoitus ja yksilölliset eläkevakuutukset.
 

Kirjautuminen Aktian verkkopankkiin muiden pankkien tunnuksilla

Pääset kirjautumaan verkkopankkiin Aktia Pankin, POP Pankkien, säästöpankkien, Nordean, Danske Bankin, osuuspankkien ja Handelsbankenin verkkopankkitunnuksilla. Muiden pankkien tunnuksilla et pääse Aktian verkkopankkiin, mutta voit hankkia Aktian verkkopankkitunnukset vakuutuksia varten. Kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran, hyväksyt samalla Aktian verkkopankin käyttöehdot.
 

Sairauskulujen korvauspalvelu

Aktian verkkopankin korvauspalvelussa voit hakea korvausta sairaanhoitokuluista Aktia Henkivakuutus Oy:n myöntämistä lasten tai aikuisten sairauskuluvakuutuksista. Korvauspalvelu löytyy verkkopankissa Vakuutukset-välilehdeltä linkkinä Hae korvausta. Lasten sairauskulukorvausten hakeminen verkossa edellyttää, että lapsen huoltaja on tehnyt ilmoituksen huoltajuudesta.
 

Tee huoltajuusilmoitus ja näe lapsesi vakuutukset verkkopankissa

Aktia Henkivakuutus Oy:n lapsille myöntämät henki- ja sairauskuluvakuutukset ovat nähtävissä Aktian verkkopankissa vakuutuksenottajan nimellä. Lapsivakuutuksissa vakuutuksenottaja on yleensä lapsi itse ja näin ollen vakuutus ei näy huoltajan verkkopankissa ilman erillistä ilmoitusta huoltajuudesta. Huoltajuusilmoitus on myös edellytyksenä lasten sairauskulukorvausten hakemiselle verkossa.

Lue lisää verkkopankista
Lue lisää säästö- ja eläkevakuutusten itsepalveluista

Tee ilmoitus huoltajuudesta
Sairauskuluvakuutusten korvauspalvelu > Kirjaudu verkkopankkiin

Aktia Henkivakuutus Oy

(Katso vakuutusnumerosarjat)

 

* Keskimääräinen korvauskäsittelyaikamme verkkopankin korvauspalvelussa tehtyyn korvaushakemukseen on 3 pankkipäivää.

** Keskimääräinen korvauskäsittelyaikamme postitse lähetettyyn korvaushakemukseen on tällä hetkellä 16 päivää.