Ansök om lån hos Aktia

Söker du ny bostad, ska du renovera din fritidsstuga eller behöver du kanske studielån? Hos Aktia kan du ansöka om ett lån som passar just dina behov och din livssituation. Det lönar sig dessutom att ansöka om lånet redan i ett tidigt skede, trots att du inte har allting klart planerat eftersom det är enklare att förhandla sig fram till ett bra pris med en låneoffert i handen.  

Fundera och räkna ut hur mycket du behöver

Med vår låneräknare kan du räkna ut lånetiden, lånesumman eller lånets månadsrat. Du kan gå direkt från låneräknaren till låneansökan.

Gå till låneräknaren

Välj lånets användningsändamål och ansök om lån så att du är identifierad

Ansök om bolån genom att logga in i nätbanken med dina nätbankskoder. När du gör en låneansökan så att du är identifierad överlämnar du dina uppgifter till oss på ett säkert sätt, och du kan dessutom spara en oavslutad ansökan i upp till 30 dagar. Du får också din låneoffert snabbare.

Har du inte Aktias nätbankskoder?

Ingen fara, om du är Nordeas, Danske Banks, andelsbankens, sparbankens eller POP Bankens kund kan du logga in i låneansökan med hjälp av din egen banks nätbankskoder. Välj först lånets ändamål nedan och logga sedan in med dina nätbankskoder genom att klicka på Logga in här-länken till höger.

Om du har Ålandsbankens, Handelsbankens eller S-Bankens nätbankskoder eller inte har nätbankskoder ber vi dig fylla i bolåneansökan genom länken nedan.

Ansök om lån

När du har lämnat in din låneansökan tar vi kontakt inom två vardagar för att boka tid för låneförhandlingar.

 

Om du har Ålandsbankens, Handelsbankens eller S-Bankens nätbankskoder eller inte har nätbankskoder ber vi dig fylla i bolåneansökan genom länken nedan.

Ansök om lån