Ansök om lån hos Aktia

Söker du ny bostad, ska du renovera din fritidsstuga eller behöver du kanske studielån? Hos Aktia kan du ansöka om ett lån som passar just dina behov och din livssituation. Det lönar sig dessutom att ansöka om lånet redan i ett tidigt skede, trots att du inte har allting klart planerat eftersom det är enklare att förhandla sig fram till ett bra pris med en låneoffert i handen.  

Fundera och räkna ut hur mycket du behöver

Med vår låneräknare kan du räkna ut lånetiden, lånesumman eller lånets månadsrat. Du kan gå direkt från låneräknaren till låneansökan.

Gå till låneräknaren

Välj lånets användningsändamål och ansök om lån så att du är identifierad

Ansök om bolån genom att logga in i nätbanken med dina nätbankskoder. Nordeas, Danske Banks, andelsbankernas, sparbankernas och POP Bankernas kunder kan också logga in i Aktias nätbank med nätbankskoderna till sin egen bank.

När du gör en låneansökan så att du är identifierad överlämnar du dina uppgifter till oss på ett säkert sätt, och du kan dessutom spara en oavslutad ansökan i upp till 30 dagar. Du får också din låneoffert snabbare.

Om du har nätbankskoder till Ålandsbanken, Handelsbanken eller S-banken eller inte har nätbankskoder ber vi dig fylla bolån här.

När du har lämnat in din låneansökan tar vi kontakt inom två vardagar för att boka tid för låneförhandlingar.

 

Om du har nätbankskoder till Ålandsbanken, Handelsbanken eller S-banken eller inte har nätbankskoder ber vi dig fylla bolån här.