Tuula Karhapää

Fastighetsmäklare, AFM

Jag gör alltid mitt bästa för kunden, och ytterligare lite till. Tack vare mitt glada och positiva sätt och mina gedigna yrkeskunskaper förlitar sig folk på mig och kommer ihåg mig. Under min mäklarkarriär har jag sålt allt från ettor till slott.

Jag har en lång erfarenhet från finansbranschen – jag jobbade 21 år på banken. Efter det har jag hunnit verka nästan lika länge som fastighetförmedlare. Kännedom om finansbranschen är en styrka när det gäller att sälja fastigheter.

Jag är noggrann med bakgrundsarbetet så satt köparen genast får all nödvändig information. Jag står till säljarens tjänst i alla situationer och erbjuder min yrkeskunskap i alla utmaningar som försäljningen medför. Jag finns till för mina kunder.

Jag är professionell och flitig och känner fastighetsbranschen. I min omgivning är jag känd för att vara engagerad, positiv och glad. Jag betjänar mina kunder i hela huvudstadsregionen.

Jag tar gärna emot nya utmaningar. Ta kontakt när du behöver ett försäljningsproffs!

Tuula är väldigt effektiv och satte genast försäljningen i rullning då hon fick uppdraget att sälja min bostad. Hon höll mig lämpligt uppdaterad och hela affären sköttes lysande från början till slut.

Tuula får saker att hända, hon är en mycket effektiv fastighetsmäklare. Vårt större egnahemshus såldes på en kort tid och till ett tillfredsställande pris. Med hennes proffsiga hjälp hittade vi sedan ett idealiskt nytt hem för oss. Vi kan varmt rekommendera Tuula som en mäklare som alltid beaktar kundens behov.