Nätmöte

Jag sparade mycket tid, när jag inte behövde köra till kontoret.

Pekka K.

Nu kan jag sköta mina bankärenden på kvällen.

Kristina W.

Som Aktias kund har du möjlighet att sköta dina bankärenden till exempel hemma i soffan. Under nätmötet talar du i telefon med kundrågivaren och ser material som ärendet gäller  på din dator eller din pekplatta.

Nätmöten kan ordnas vardagar kl. 8-20.
 

Under ett nätmöte kan du

  • få rådgivning i ärenden som gäller fondsparande och övriga placeringsärenden
  • sköta alla dina dagliga bankärenden
     

Såhär fungerar nätmötet

  1. Kundrådgivaren ringer upp dig på överenskommen tid och ber dig identifiera dig med dina bankkoder.
  2. Efter identifieringen får du en kod som du använder för att delta i nätmötet på adressen aktia.fi/natmote, så att kundrådgivaren kan visa dig material som hänför sig till ert samtal.
     

 

 

 

Boka tid för nätmöte genom att ringa till kundservice tfn 010 247 010.

Nätmötet fungerar i alla apparater och webbläsare, men vi rekommenderar att du använder de webbläsare och apparater som räknas upp på sidan Nätbanken.
 

Frågor och svar

Vilka ärenden kan jag sköta i ett nätmöte?

I ett nätmöte kan du sköta ärenden som gäller sparande och placeringar, försäkringar och dagliga bankärenden (konton, kort och nätbank). Vi utvecklar och utvidgar serviceutbudet under 2016 och meddelar om ändringar på vår webbplats.

Hur fungerar nätmötet?

Kundrådgivaren ringer upp dig på överenskommen tid och ber dig identifiera dig med Aktias bankkoder. När du har identifierat dig får du en kod av kundrådgivaren med vilken du kan gå med i nätmötet. Du behöver alltså en dator, pekplatta eller telefon för att gå till sidan för nätmöte. På sidan skriver du in den kod du fick av kundrådgivaren. Under nätmötet visar kundrådgivaren material i anslutning till det ni talar om.

Jag är mycket upptagen, går ett nätmöte snabbt?

För nätmötet behövs ingen särskild applikation eller utvidgning av din webbläsare, och den tar inte alls mycket tid. Du kan gå med i nätmötet genast när du har identifierat dig med dina bankkoder, du har fått koden av kundrådgivaren och du har en nätförbindelse.

Måste jag installera något program på datorn/pekplattan för att delta i ett nätmöte?

Nätmötet fungerar i alla apparater och i alla webbläsare. Du behöver inte installera något särskilt program på datorn.