Visa Platinum

Aktia Visa Platinum on kortti sinulle, joka olet aktiivinen matkustaja ja arvostat korkeaa laatua ja parasta palvelutasoa.

Concierge-palvelu

Concierge-palvelu on kuin oma hovimestarisi, joka varaa puolestasi matkat ja hotellit, lähettää kukkia ja ostaa konserttilippuja. Palvelu on käytössä maksutta sekä kotimaassa että ulkomailla. Concierge-palvelu puh. +358 9 4245 0135 (ark. klo 8-21, la klo 9-17).

Priority Pass

Saat käyttöösi kaikki maailmalla olevat 600 Priority Pass -loungea. Nauti matkoillasi loungepalveluista – ruoasta, juomasta ja mukavuuksista – lentolippukategoriasta riippumatta. Priority Pass -kortilla saat kolme ilmaista lounge-käyntiä vuodessa. Lisäkäynneistä ja vieraistasi veloitetaan enintään 24 euron maksu.

Matkavakuutus

Korttiin kuuluu matkavakuutus, joka sinun lisäksesi kattaa matkalla mukana olevan puolison ja alle 20-vuotiaat lapset. Sinun ei tarvitse tehdä ostoksia kortillasi, jotta vakuutus olisi voimassa. Vakuutuksen myöntää Folksam Vahinkovakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki toimii.

Ostovakuutus

Vakuutus kattaa automaattisesti tuotteet, jotka on ostettu luotto-ominaisuutta käyttäen. Vakuutus korvaa ilman omavastuuta esimerkiksi, jos tuote varastetaan tai katoaa. Lue lisää ostovakuutuksesta.

Ostosuoja

Jos et ole saanut tilaamiasi tuotteita tai verkko-ostoksesi on veloitettu tuplasti, voit ostosuojan avulla saada rahasi takaisin.

Luotto-ominaisuus

Lue lisää kortin luotto-ominaisuudesta ja sen laskutavasta.

 

Aktia Visa Platinum -kortti myönnetään kun bruttovuositulosi on enemmän kuin 60 000 euroa. Kortin kuukausimaksu on 20 euroa ja rinnakkaiskortin 10 euroa. Kortti edellyttää Aktian asiakkuutta.

Visa -korttiehdot
Kuvallisen Aktia Visa-kortin erityisehdot
Aktia Pankki Oyj:n korttiehdot alkaen 1.2.2018
Kuvallisen Aktia kortin erityisehdot alkaen 1.2.2018
Omaisuusvakuutusehdot
Matkavakuutusehdot
Matkavakuutustodistus (englanniksi)
Matkavakuutusyhteenveto
Matkavakuutuksen yleiset sopimusehdot
Priority Pass -kortin yleiset ehdot

Sattuiko vahinko matkalla? Ilmoita vahingosta.