Visa Platinum

Aktia Visa Platinum on kortti sinulle, joka olet aktiivinen matkustaja ja arvostat korkeaa laatua ja parasta palvelutasoa.

Concierge-palvelu

Concierge-palvelun kautta voit esim. tilata konserttiliput, varata ravintolasta pöydän tai tilata ystävällesi kukkia, sekä kotimaassa että ulkomailla. Concierge-palvelu puh. +358 9 4245 0135 (ark. klo 8-21, la klo 9-17).

Priority Pass

Saat käyttöösi kaikki maailmalla olevat 600 Priority Pass -loungea. Nauti matkoillasi loungepalveluista – ruoasta, juomasta ja mukavuuksista – lentolippukategoriasta riippumatta. Priority Pass -kortilla saat kolme ilmaista lounge-käyntiä vuodessa. Lisäkäynneistä ja vieraistasi veloitetaan enintään 24 euron maksu.

Ostoturvavakuutus

Vakuutus kattaa automaattisesti tuotteet, jotka on ostettu luotto-ominaisuutta käyttäen. Vakuutus korvaa ilman omavastuuta esimerkiksi, jos tuote varastetaan tai katoaa. Lue lisää ostoturvavakuutuksesta.

Matkavakuutus

Korttiin kuuluu matkavakuutus, joka sinun lisäksesi kattaa matkalla mukana olevan puolison ja alle 20-vuotiaat lapset. Sinun ei tarvitse tehdä ostoksia kortillasi, jotta vakuutus olisi voimassa. Vakuutuksen myöntää Folksam Vahinkovakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki toimii.

Luotto-ominaisuus

Lue lisää kortin luotto-ominaisuudesta ja sen laskutavasta.

 

Aktia Visa Platinum -kortti myönnetään kun bruttovuositulosi on enemmän kuin 60 000 euroa. Kortin kuukausimaksu on 20 euroa ja rinnakkaiskortin 10 euroa. Kortti edellyttää Aktian asiakkuutta.

Visa -korttiehdot
Kuvallisen Aktia Visa-kortin erityisehdot
Omaisuusvakuutusehdot
Matkavakuutusehdot
Matkavakuutustodistus
Matkavakuutuksen yleiset sopimusehdot
Priority Pass -kortin yleiset ehdot

Sattuiko vahinko matkalla? Ilmoita vahingosta.