Visa Platinum

Aktia Visa Platinum on kortti sinulle, joka olet aktiivinen matkustaja ja arvostat korkeaa laatua ja parasta palvelutasoa.

Concierge-palvelu

Concierge-palvelun kautta voit esim. tilata konserttiliput, varata ravintolasta pöydän tai tilata ystävällesi kukkia, sekä kotimaassa että ulkomailla. Concierge-palvelu puh. +358 9 4245 0135 (ark. klo 8-21, la klo 9-17).

Priority Pass

Saat käyttöösi kaikki maailmalla olevat 600 Priority Pass -loungea. Nauti matkoillasi loungepalveluista – ruoasta, juomasta ja mukavuuksista – lentolippukategoriasta riippumatta. Priority Pass -kortilla saat kolme ilmaista lounge-käyntiä vuodessa. Lisäkäynneistä ja vieraistasi veloitetaan enintään 24 euron maksu.

Ostoturvavakuutus

Vakuutus kattaa automaattisesti tuotteet, jotka on ostettu luotto-ominaisuutta käyttäen. Vakuutus korvaa ilman omavastuuta esimerkiksi, jos tuote varastetaan tai katoaa. Lue lisää ostoturvavakuutuksesta.

Matkavakuutus

Korttiin kuuluu matkavakuutus, joka sinun lisäksesi kattaa matkalla mukana olevan puolison ja lapset. Sinun ei tarvitse tehdä ostoksia kortillasi, jotta vakuutus olisi voimassa. Vakuutuksen myöntää Folksam Vahinkovakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki toimii.

Luotto-ominaisuus

Lue lisää kortin luotto-ominaisuudesta ja sen laskutavasta.

 

Aktia Visa Platinum -kortti myönnetään kun bruttovuositulosi on enemmän kuin 60 000 euroa. Kortin kuukausimaksu on 20 euroa ja rinnakkaiskortin 10 euroa. Kortti edellyttää Aktian asiakkuutta.

Visa -korttiehdot
Kuvallisen Aktia Visa-kortin erityisehdot
Omaisuusvakuutusehdot
Matkavakuutusehdot
Matkavakuutustodistus
Priority Pass -kortin yleiset ehdot

Sattuiko vahinko matkalla? Ilmoita vahingosta.