Asuntolaina

Meiltä saat taloudelliseen tilanteeseesi sopivan asuntolainan. Kun sinulla on lainalupaus pankista, olet valmis tekemään tarjouksen unelmakodistasi.

Lainakeskustelussa teemme sinulle taloussuunnitelman, joka auttaa sinua ajattelemaan talouttasi kokonaisuutena, johon asuntolainan ohella liittyvät myös lainaturvan ja säästämisen kysymykset.

Turvallinen ja joustava asuntolaina

Voit tarvittaessa jakaa asuntolainasi useammaksi lainaksi niin, että osa lainamäärästä sidotaan kiinteään korkoon ja osa vaihtuvaan korkoon. Halutessasi saat asuntolainallesi myös korkokaton. Näin asuntolainasi on sekä turvallinen että joustava.

Asuntolainan vakuus

Asuntolainan vakuutena on ensisijaisesti ostettava asunto. Mikäli tarvitset lisävakuuksia, voit hyödyntää esimerkiksi valtion takausta tai jonkun muun antamaa reaalivakuutta. Täytä asuntolainahakemus niin selvitämme yhdessä vakuustarpeitasi lainaneuvottelujen yhteydessä.

Asuntolainalaskuri

Lainalaskurilla voit laskea sinulle sopivan lainan vaihtelemalla lainamäärää, laina-aikaa, lainan korkoa tai kuukausierää. Huomioithan, että lainaan liittyviä kuluja, kuten esim. toimitusmaksuja ja hoitokuluja, ei huomioida laskurissa.

Lainavuotta%LainalaskelmaTyhjennä


Hae asuntolainaa

Täytä hakemus


Hae asuntolainaa verkkopankissa (jos sinulla on Aktian pankkitunnukset)

Oletko myymässä asuntoa? Pyydä meiltä maksuton arvio
Miten valitsen lainani koron? / Tutustu korkoihin
Lainaturva auttaa yllättävissä elämäntilanteissa / Lainaturva
Kotisi ja irtaimistosi tarvitsevat myös suojan / Kotivakuutus