Löydä unelmiesi koti

Asunnon ostaminen on elämäsi suurimpia ja jännittävimpiä kauppoja. Kiinteistönvälityksen ammattilaisina haluamme olla varmistamassa, että uuden kodin osto sujuu joustavasti. Tutustu myynnissä oleviin kohteisiin ja ole meihin yhteydessä, kun olet löytänyt mieluisan kodin.

Hae kohteita

Harkitsetko myyntiä?

Ota meihin yhteyttä jo asunnonvaihtoa suunnitellessasi ja anna kokeneiden kiinteistönvälittäjiemme hoitaa asuntosi myynti, niin voit itse keskittyä elämän muihin tärkeisiin asioihin. Pyydä maksuton arviointi asunnostasi, saat samalla yksilöllisen välitystarjouksen.

Pyydä maksuton arviointi

Aktia Kiinteistönvälitys

Anna kotisi näkyä arvoisessaan seurassa.

Ammattitaitoisen henkilökunnan ja ensiluokkaisen markkinoinnin avulla välitämme asuntosi tehokkaasti ja turvallisesti. Kiinteistönvälitysalan ammattilaisemme seuraavat tiiviisti asuntomarkkinoita ja pystyvät antamaan sinulle ajankohtaista tietoa alueesi hinnankehityksestä ja markkinatilanteesta.

Ota meihin yhteyttä viereisellä lomakkeella jo asunnonvaihtoa suunnitellessasi ja anna kokeneiden ja taitavien kiinteistönvälittäjiemme hoitaa asuntosi myynti, niin voit itse huoletta keskittyä muuhun.

Ota yhteyttä tai pyydä maksuton arvio asunnostasi