Mika Malmivuori

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KED

Asunnon osto on ihmisen isoimpia asioita. Elämäntilanteet vaihtelevat, ja joskus asunnon myyntiin voi liittyä isojakin tunteita. Kun haluat välittävän ja ammattitaitoisen ihmisen auttamaan sinua elämäsi muutoksissa, kannattaa lukea esittely loppuun.

Myyntikannukseni olen hankkinut B-to-B-puolelta, jossa opin myyntihenkisen asenteen ja myyntityössä oleellisen. Uskon ja tiedän, että oma vaikuttaminen ja kuunteleminen ovat ensiarvoisen tärkeitä. Pelkästään esitteen ojentaminen ja luulo siitä, että asunto myy itse itsensä, ei johda "maaliin". Aktiivinen myyntityö on aivan muuta.

Asunnon myynti on yhteistyötä myyjän ja välittäjän kesken. Olen siis se "työrukkanen", joka tuo asiantuntemuksensa ja ammattitaitonsa käyttöösi saaden kodistasi parhaan mahdollisen hinnan kulloisessakin markkinatilanteessa. Alalla olen toiminut vuodesta 2006. Ammattipätevyyksien (LKV, KED), lisäksi olen opiskellut erilaisia kursseja, kuten myynnin lyhyt oppimäärä, tehokas myyminen, riskirakenteet, vanhat puutalot, rakennustekniikka, pientalon kunnon selvittäminen, jotka tuovat tehoa ja turvaa asuntokauppaan.

Kun haet avointa, positiivista ja hyvällä huumorintajulla varustettua persoonaa, käänny luottamuksella puoleeni.

PS. Usein minä olen se joka myy toisilta myymättä jääneet kodit.

Soita 040 089 8676

Helsinki Munkkivuori

mika.malmivuori@aktialkv.fi