Tuula Karhapää

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Teen asiakkaan puolesta aina parhaani ja vielä vähän enemmän. Iloisen ja positiivisen luonteeni sekä vahvan ammattitaitoni ansiosta minuun luotetaan ja minut muistetaan. Olen välittäjäurani aikana myynyt kaikkea yksiöstä linnaan.

Minulla on pitkä kokemus rahoitusalalta - työskentelin 21 vuotta pankissa. Sen jälkeen olen ehtinyt toimia lähes yhtä pitkään kiinteistönvälittäjänä. Rahoitusalan tuntemus on vahvuus myös kiinteistöjen myymisessä.

Teen taustatyöni tarkkaan, jotta ostaja saa heti kaikki tarvittavat tiedot. Olen myyjän apuna kaikissa tilanteissa, ja minulta saa asiantuntevaa apua myynnin haasteisiin. Olen aina asiakastani varten.

Olen ammattitaitoinen ja ahkera ja tunnen kiinteistöalan hyvin. Minut tunnetaan asialle omistautuneena, positiivisena ja iloisena kiinteistöalan ammattilaisena. Palvelen asiakkaitani koko pääkaupunkiseudulla.

Otan mielelläni vastaan uusia haasteita. Ota siis yhteyttä, kun kaipaat myynnin ammattilaista avuksesi!

Tuula on tehopakkaus, joka pisti tuulemaan, kun annoin oman asuntoni hänelle välitettäväksi. Pysyin sopivasti ajan tasalla ja kaupat sujuivat loppuun asti loistokkaasti!

Tuula on aikaansaava ja tehokas kiinteistönvälittäjä. Saimme isohkon omakotitalon myytyä nopeasti ja tyydyttävään hintaan. Meille myös löytyi ihanteellinen koti, jonka saimme joustavasti hankittua Tuulan ammattitaitoisella avustuksella. Voimme suositella Tuulaa ystävällisenä ja asiakkaiden tarpeet huomioivana välittäjänä.