Matkavakuutus

Aktian matkavakuutus kattaa rajoittamattoman määrän matkoja, ja se on voimassa 45 päivää. Jos matkasi kestää pidempään, vakuutusta voidaan pidentää aina yhteen vuoteen asti.
Matkavakuutus on voimassa matkustaessasi ulkomailla ja Suomessa, kun matkakohde on vähintään 50 kilometrin päässä kotoasi, työpaikaltasi, opiskelupaikastasi tai vapaa-ajan asunnoltasi.

Mitä matkavakuutus korvaa?

  • Äkillisen sairaustapauksen ja tapaturman aiheuttamat hoitokulut
  • Tapaturmasta johtuvan pysyvä haitta ja kuolemantapauksen
  • Saat korvausta myös, jos joudut keskeyttämään tai peruuttamaan matkan sairauden tai tapaturman vuoksi.

Näin hankit matkavakuutuksen:

Liitä matkavakuutus kotivakuutukseesi

  • Kun haluat liittää matkavakuutuksen lisäturvaksi kotivakuutukseesi, soita Vakuutuspalveluun, puh. 010 247 7099, lähetä viesti verkkopankissa tai käy lähimmässä Aktian konttorissa.
  • Matkavakuutus myönnetään 0–69-vuotiaille. Terveysselvitys tarvitaan yli 65-vuotiailta ja silloin, kun matka pidentyy yli 90 vuorokautta.
  • Matkatavarat korvataan kotivakuutuksen irtaimistovakuutuksesta, jos kotivakuutuksesi on otettu 7.1.2014 jälkeen.

Lue lisää ja pyydä tarjous Aktian kotivakuutuksesta.
 

Osta määräaikainen matkavakuutus

  • Osta määräaikainen matkvakuutus soittamalla Vakuutuspalveluihin puh. 010 247 7099 tai käymällä konttorissa. Voit ottaa määräaikaisen matkavakuutuksen enintään 23 vuorokaudeksi iästä ja terveydentilasta riippumatta soitamalla.
  • Määräaikainen matkavakuutus tulee maksaa viimeistään 3 päivää ennen matkaa, jotta peruutusturva olisi voimassa.
     

Onko sinulla Aktian Visa Gold Credit/Debit-, Visa Platinum- tai World Elite MasterCard -kortti?Kotivakuutuksen sekä Visa Platinum, ja World Elite -korttien matkavakuutuksen myöntää Folksam Vahinkovakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki toimii. Visa Credit, Visa Gold Credit/Debit ja Aktia MasterCard Business -korttien vakuutukset myöntää ACE (Chubb European Group ltd, sivuliike Suomessa 1.5.2017 alkaen), jonka asiamiehenä Aktia Pankki toimii.

Vahingon tapahduttua / Tee vahinkoilmoitus ja hae korvausta