Verkkotapaaminen

Säästyi paljon aikaa, kun ei tarvinnut ajaa konttoriin.

Pekka K.

Nyt voin hoitaa pankkiasiani illalla.

Kristina W.

Aktian asiakkaana sinulla on mahdollisuus asioida pankissa vaikkapa omalta kotisohvaltasi! Verkkotapaamisessa keskustelet asiakasneuvojan kanssa puhelimessa ja näet tietokoneeltasi keskusteluun liittyvää materiaalia.

Verkkotapaaminen on mahdollista joka arkipäivä klo 8-20.
 

Verkkotapaamisessa voit

  • saada rahastosäästämiseen ja muihin sijoitusasioihin liittyvää neuvontaa
  • hoitaa kaikki päivittäiset pankkiasiasi
     

Näin verkkotapaaminen toimii

  1. Asiakasneuvoja soittaa sinulle sovittuun aikaan ja pyytää sinua tunnistautumaan pankkitunnuksillasi.
  2. Tunnistautumisen jälkeen asiakasneuvoja antaa sinulle koodin, jonka avulla liityt verkkotapaamiseen osoitteessa aktia.fi/verkkotapaaminen, jossa asiakasneuvoja näyttää sinulle keskusteluunne liittyvää materiaalia.
     

 

 

 

Varaa aika verkkotapaamiseen soittamalla asiakaspalveluun puh. 010 247 010.

Verkkotapaaminen toimii kaikissa laitteissa ja verkkoselaimissa. Suosittelemme kuitenkin, että käytät Verkkopankki-sivulla mainittuja selainversioita ja laitteita.
 

Kysymykset ja vastaukset

Mitä asioita voin hoitaa verkkotapaamisessa?

Verkkotapaamisessa voit hoitaa säästämiseen ja sijoittamiseen, vakuutuksiin sekä päivittäisasiointiin liittyvät asiat (tili-, kortti- ja verkkopankkiasiat). Kehitämme ja laajennamme palvelutarjontaa vuoden 2016 aikana ja tiedotamme muutoksista kotisivuillamme.

Miten verkkotapaaminen toimii?

Asiakasneuvoja soittaa sinulle sovittuun aikaan ja pyytää sinua tunnistautumaan Aktian pankkitunnuksillasi. Kun olet tunnistautunut, asiakasneuvoja antaa sinulle koodin, jonka avulla voit liittyä verkkotapaamiseen. Tarvitset siis tietokoneen, tabletin tai puhelimen, jolla menet verkkotapaamisen liittymissivulle. Verkkotapaamisen liittymissivulle syötät asiakasneuvojan antaman koodin. Verkkotapaamisessa asiakasneuvoja näyttää sinulle keskusteluunne liittyvää materiaalia.

Olen erittäin kiireinen, sujuuko verkkotapaaminen nopeasti?

Verkkotapaaminen ei edellytä mitään erillistä sovellusta tai selainlaajennusta eikä se ei vie ylimääräistä aikaa. Verkkotapaamiseen voit liittyä heti kun olet tunnistautunut pankkitunnuksillasi, olet saanut koodin asiakasneuvojalta ja sinulla on verkkoyhteys.

Pitääkö minun asentaa sovellus tietokoneeseeni/tablettiini, jotta voin osallistua verkkotapaamiseen?

Verkkotapaaminen toimii kaikissa laitteissa ja verkkoselaimissa, joten sinun ei tarvitse erikseen asentaa mitään sovellusta tietokoneellesi.