Tilit ja maksuliikenne

On tärkeää, että sinä yrittäjänä voit keskittyä liiketoimintaasi. Yrityksen maksuliikenteen pitää toimia nopeasti ja helposti. Aktialla on laaja valikoima helppoja ja joustavia ratkaisuja. Katso, mikä ratkaisu sopii yrityksellesi parhaiten.

Helppoja ratkaisuja maksuliikennettä varten

  • Yritystili – tili on kaiken maksuliikenteen perusta. Oletpa sitten pienyrittäjä tai konsernin edustaja, jos yritykselläsi on toimintaa vain Suomessa tai jos se käy myös ulkomaankauppaa, Aktialla on sinulle ratkaisu.
  • Yritysten verkkopalvelu – Yritysten verkkopalvelun avulla hoidat helposti sekä koti- että ulkomaan maksut, haet tiliotteet ja laskutat Internetissä.
  • Monipankkiohjelma – Jos yritykselläsi on tili useassa pankissa, hoidat kaikki pankkiasiat helposti ja joustavasti yhdellä ja samalla pankkiohjelmalla.
  • Verkkopalvelut – Verkkopalvelujemme avulla voit sekä maksaa että laskuttaa sähköisesti.
  • Kortit – Yrityskortilla hoidat yrityksen hankinnat kätevästi ja joustavasti sekä Suomessa että ulkomailla.

Ajattele modernisti – muista ympäristö

Nyt voit helposti huomioida ympäristönäkökohdat ja samalla säästää sekä aikaa että rahaa yrityksellesi. Sähköisten palvelujemme, kuten Yritysten verkkopalvelun, e-laskun ja verkkopalkan, avulla hoidat yrityksen pankkiasiat helposti ja joustavasti.  Verkkopankkia voit käyttää yrityksen tiliotteiden hakemiseen, tilisiirtoihin, maksamiseen ja laskuttamiseen.

Sijoita rahaa

Jos kassaan jää ylimääräistä, kannattaa rahat sijoittaa niin, että saat niistä tuottoa.
Sijoitusmuodon valinta riippuu haluamastasi tuottotasosta ja siitä, onko sinulla mahdollisesti tarve vaihtaa sijoitus nopeasti käteiseksi rahaksi. Varainhoidon asiantuntijana Aktia auttaa yritystäsi löytämään parhaat ratkaisut ylimääräisten varojen sijoittamiseen pitkällä tai lyhyellä aikavälillä yrityksesi tarpeiden mukaan.

Varaa aika konttoriimme

Olet tervetullut konttoriimme keskustelemaan yrityksesi maksuliikenteestä. Yhdessä löydämme yrityksellesi sopivat ratkaisut.

Lue lisää tilinavauksesta ja Aktian vaatimista asiakirjoista.

Ota yhteyttä lähimpään Aktian konttoriin keskustellaksesi yrityksesi pankkipalvelujen tarpeesta.

Mikä tili sopii sinun yrityksellesi? / Yritystili
Millä tavalla haluat hoitaa yrityksen maksut? / Maksuliikenne
Mikä sijoitusratkaisu sopii sinun yrityksellesi? / Säästäminen ja sijoittaminen