Aktia opiskeluajan työpaikkana

Aktia tarjoaa hyvän mahdollisuuden tutustua finanssialaan jo opiskeluaikana. Aktiassa työskentelee ympäri vuoden paljon opiskelijoita eri tehtävissä.
 

Kesätyö

Aktia palkkaa joka vuosi kesätyötekijöitä. Kesätyöpaikat ovat enimmäkseen asiakaspalvelutehtäviä konttoreissa, mutta myös muihin yksiköihin palkataan kesätyöntekijöitä riippuen tarpeesta ja opiskelijan kiinnostuksesta ja opintosuuntauksesta. Kesätyöhaku avautuu yleensä helmikuussa Avoimet työpaikat -osiossa.
 

Työskentely lukukausien aikana

Aktia tarjoaa osalle kesätyöntekijöistä mahdollisuuden jatkaa työskentelyä osa-aikaisena lukukausien aikana. Työajat pyritään sopimaan niin, että molemmat osapuolet hyötyvät.
 

Työharjoittelu

Voit myös suorittaa työharjoittelusi Aktiassa. Mikäli olet kiinnostunut työharjoittelusta, täytä avoin hakemus sivuillamme ja kerro minkälaisista työtehtävistä olet kiinnostunut sekä millä paikkakunnalla tai missä konttorissa mieluiten haluaisit suorittaa harjoittelujakson.
 

Aktia Contact Centerin Outbound-tiimi – yhdistä opiskelu ja työnteko!

Työskentely assistenttina Outboundissa yhdistää opiskelun ja työnteon.

Aktia Contact Centerin Outbound-tiimi  keskittyy asiakashankintaan tekemällä puhelimitse ajanvarauksia konttoreihin.  Työ sopii hyvin opiskelijoille, koska työtä tehdään kolmessa vuorossa maanantaista perjantaihin klo 8.45 - 12.30, 12.30 - 16.30 ja 16.30 - 20.00. Viikkotyöaika henkilöä kohti on noin 3 - 4 vuoroa.

Outboundin työpaikkoja haetaan pääsääntöisesti kesä-elokuussa, jolloin haku avautuu Avoimet työpaikat -osiossa.
 

Aktia Trainee -ohjelma – asiakasneuvojaksi harjoittelujaksolla!

Aktia tarjoaa kauppatieteitä opiskeleville ja finanssialasta kiinnostuneille mahdollisuuden hakea reilun vuoden kestävään Trainee -ohjelmaan, joka koostuu kahdesta 10 viikon työharjoittelujaksosta. Ohjelman aikana sinut koulutetaan asiakasneuvojaksi, ja jaksojen välillä sinulla on mahdollisuus työskennellä näiden tehtävien parissa. Hakuaika Trainee -ohjelmaan on yleensä kevättalvisin. Päätös Trainee -ohjelman käynnistämisestä tehdään joka vuosi erikseen.

Katso mitä mieltä Catrine ja Julius ovat Aktia Trainee -ohjelmasta.