Aktia Gold Credit

Aktia Gold Credit -luottokortilla maksat ja nostat rahaa, helposti ja turvallisesti kaikkialla maailmassa. Saat matkavakuutuksen kun maksat matkasi kulut kokonaisuudessaan kortilla.

Luottoraja mahdollistaa tarvittaessa suurenkin hankinnan kortilla sekä laskun maksamisen erissä juuri silloin, kun maksamiseen tarvitaan joustoa. Saat luottokorttiostoksillesi jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa ja kaksi maksuvapaata kuukautta. Lue lisää kortin luotto-ominaisuudesta.

Matkavakuutus

Aktia Gold Credit -kortin omistajana sinulla on käytössäsi kattava matkavakuutus, joka antaa turvaa matkallesi tapaturman tai sairastumisen varalta. Korttiisi sisältyy vapaa-ajan matkavakuutus, edellyttäen että matkakulut on maksettu kokonaisuudessaan kortillasi. Matkavakuutuksen myöntää Chubb European Group ltd, sivuliike Suomessa. Tutustu huolellisesti ehtoihin.

Ostosuoja

Jos et ole saanut tilaamiasi tuotteita tai verkko-ostoksesi on veloitettu tuplasti, voit ostosuojan avulla saada rahasi takaisin.

Käteisnostot

Voit nostaa käteistä automaateista sujuvasti niin kotimaassa kuin ulkomailla. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden nostaa käteistä K-ruokakaupoista ja R-kioskeista. Lue lisää käteisnostoista.

Hätäkäteispalvelu

Jos sinulta varastetaan tai hävität Aktian maksukortin (Mastercard) ulkomaanmatkalla, voit saada apua hätäkäteisen muodossa siinä maassa, jossa olet. Lue lisää hätäkäteispalvelusta.
 

Hae korttia

  • Aktia Gold Credit -kortti voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle henkilölle, jolla on säännölliset tulot, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti ja jolla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä.
  • Jos olet yliopisto-, ammattikorkeakoulu- tai korkeakouluopiskelija, ja sinulla on suoritettuna vähintään 90 opintopistettä, voit saada kortin. Opiskelijoille luottoraja on 1 000 euroa. Vie todistus opintopisteistäsi lähimpään Aktian konttoriin tai lähetä se sähköpostitse kortti(at)aktia.fi.
  • Aktia Gold Credit -korttiin voit saada rinnakkaiskortit kahdelle 16 vuotta täyttäneelle henkilölle.