Visa Debit Offline

Aktia Visa Debit Offline -kortissa yhdistyvät pankkikortista tutut maksuominaisuudet ja kansainvälisen Visa-kortin maailmanlaajuinen kattavuus. Visa Debit Offline ei ole luottokortti, vaan ostot veloitetaan pankkitililtäsi.

Visa Debit Offline-kortilla nostat käteistä pankkiautomaateista kotimaassa ja Visa-automaateista ulkomailla. Kortilla voit myös maksaa ostoksia Suomessa ja ulkomailla Visa-tunnuksilla varustetuissa myyntipisteissä.

  • Kortti voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle henkilölle, jolla on Aktian tilille maksettavat säännölliset tulot, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti ja jolla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä.
  • Kortilla voi tehdä ostoksia ja nostaa käteistä sekä kotimaassa että ulkomailla

Visa Debit Offline ulkomailla

Visa Debit Offline-pankkikortilla voit nostaa käteistä Visa-automaateista ulkomailla. Kortilla voit myös maksaa ostoksia ulkomailla Visa-tunnuksilla varustetuissa myyntipisteissä. Nostamasi summa ja ulkomailla nostetun summan nostoprovisio veloitetaan tililtäsi muutaman päivän kuluessa.

Lisätiedot

  • Visa Debit Offline voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneelle henkilölle, jolla on Aktian tilille maksettavat säännölliset tulot, joka on hoitanut raha-asiansa moitteettomasti ja jolla ei ole rekisteröityjä maksuhäiriöitä.
  • Voit maksaa ostokset Visa-tunnuksilla varustetuissa myyntipisteissä Suomessa ja ulkomailla.
  • Visa Debit Offline maksaa 5 euroa kuukaudessa.

Aktia Pankki Oyj:n korttiehdot
Kuvallisen Aktia kortin erityisehdot

Vertaile Aktian Visa-kortteja / Vertaile korttejamme