Visa Debit Online

Visa Electron on nyt Visa Debit Online.

Kun sinulla on Visa Debit Online, tiedät aina kuinka paljon rahaa sinulla on käytettävissäsi ja nostat rahaa turvallisesti sekä Suomessa että ulkomailla. Kaikki kortilla tehdyt ostot ja nostot veloitetaan suoraan pankkitililtäsi.

  • Sopii hyvin nuorille
  • Kortti voidaan myöntää jokaiselle 18 vuotta täyttäneelle henkilölle.
  • Kortti voidaan myöntää 7–17-vuotiaille vanhempien suostumuksella
  • Visa Debit Online maksaa 5 euroa kuukaudessa. Maksua ei peritä alle 27-vuotiailta.

Visa Debit Online ulkomailla

Visa Debit Online -kortilla voit nostaa käteistä ulkomailla automaateista, joissa on Visa -merkki. Nostosta tehdään katevaraus tilillesi. Nostamasi summa ja muussa valuutassa kuin euroissa nostetun summan nostoprovisio veloitetaan tililtäsi muutaman päivän kuluessa. 
 
Kortilla voit myös maksaa ostoksia ulkomailla Visan hyväksyvissä liikkeissä, ja kate varataan tililtäsi maksun yhteydessä. Ulkomaille matkustavalle suosittelemme kuitenkin aina myös käteisen rahan mukaan ottamista Visa Debit Onlinen lisäksi. Kansainvälisissä tietoliikenneyhteyksissä voi joskus esiintyä rahan nostoa haittaavia katkoksia.
 

Visa Debit Online -kortilla voi maksaa netissä

Visa Debit Online on turvallinen maksutapa kaikessa verkkomaksamisessa. Verkossa maksamisen turvallisuutta lisää Verified by Visa, joka on pankkien ja Visan yhteistyössä kehittämä varmistuspalvelu. Yli 50 % maailman verkko-ostoksista maksetaan Visalla. Lue lisää verkossa maksamisesta.

Visa Debit Online -kortin numero

Maksaessasi ostoksia verkossa Visa Debit Online -kortilla käytä korttinumeroa ja kortin turvakoodia (CVV-koodi). Korttinumero löytyy kortin etupuolelta ja turvakoodi on kolminumeroinen luku kortin takana. Maksu veloitetaan pankkitililtäsi.

Visa Debit Online ikäraja

Visa Debit Online voidaan myöntää 18 vuotta täyttäneille. Vanhempien suostumuksella Visa Debit Online -kortti voidaan myöntää myös 7–17-vuotiaille lapsille ja nuorille. 

Aktia Pankki Oyj:n korttiehdot
Kuvallisen Aktia kortin erityisehdot

Vertaile Aktian Visa-kortteja / Vertaile korttejamme