Visa Platinum

Aktia Visa Platinum on kortti sinulle, joka olet aktiivinen matkustaja ja arvostat korkeaa laatua ja parasta palvelutasoa.

Concierge-palvelu

Concierge-palvelu on kuin oma hovimestarisi, joka varaa puolestasi matkat ja hotellit, lähettää kukkia ja ostaa konserttilippuja. Palvelu on käytössä maksutta sekä kotimaassa että ulkomailla. Concierge-palvelu puh. +358 9 4245 0135 (ark. klo 8-21, la klo 9-17).

Priority Pass

Saat käyttöösi kaikki maailmalla olevat 600 Priority Pass -loungea. Nauti matkoillasi loungepalveluista – ruoasta, juomasta ja mukavuuksista – lentolippukategoriasta riippumatta. Priority Pass -kortilla saat kolme ilmaista lounge-käyntiä vuodessa. Lisäkäynneistä ja vieraistasi veloitetaan enintään 24 euron maksu.

Matkavakuutus

Korttiin kuuluu matkavakuutus, joka sinun lisäksesi kattaa matkalla mukana olevan puolison ja alle 20-vuotiaat lapset. Sinun ei tarvitse tehdä ostoksia kortillasi, jotta vakuutus olisi voimassa. Vakuutuksen myöntää Folksam Vahinkovakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki toimii.

Ostosuoja

Jos et ole saanut tilaamiasi tuotteita tai verkko-ostoksesi on veloitettu tuplasti, voit ostosuojan avulla saada rahasi takaisin.

Luotto-ominaisuus

Lue lisää kortin luotto-ominaisuudesta ja sen laskutavasta.

 

Aktia Visa Platinum -kortti myönnetään kun bruttovuositulosi on enemmän kuin 60 000 euroa. Kortin kuukausimaksu on 15 euroa ja rinnakkaiskortin 7,50 euroa. Kortti edellyttää Aktian asiakkuutta.


Aktia Pankki Oyj:n korttiehdot
Kuvallisen Aktia kortin erityisehdot
Omaisuusvakuutusehdot
Matkavakuutusehdot
Matkavakuutustodistus (englanniksi)
Matkavakuutusyhteenveto
Matkavakuutuksen yleiset sopimusehdot
Priority Pass -kortin yleiset ehdot

Sattuiko vahinko matkalla? Ilmoita vahingosta.