Aktia World Elite™ MasterCard® -luottokortti

Aktia World Elite -luottokortti on täydellinen kortti sinulle, joka arvostat korkealaatuisia palveluita ja huoletonta matkustamista.

Aktia World Elite -luottokorttiin kuuluu Priority Pass -kortti, jolla pääset lentokentän rauhalliseen Priority Pass -loungeen (3 käyntiä vuodessa veloituksetta). Luottokorttiin kuuluu myös matkavakuutus, joka korvaa mahdolliset vahingot matkan aikana sekä Concierge-palvelun, joka toimii melkein kuten henkilökohtainen assistentti. 

Saat korttiostoksillesi jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa ja kaksi maksuvapaata kuukautta. Kortin hinta on 25 euro/kk ja se veloitetaan kuukausittain luottokortiltasi.
 

Aktia World Elite -kortin korkealaatuiset palvelut

Concierge-palvelu
Concierge-palvelu on kuin oma hovimestarisi, joka varaa puolestasi matkat ja hotellit, lähettää kukkia ja ostaa konserttilippuja. Palvelu on käytössä maksutta sekä kotimaassa että ulkomailla. Concierge-palvelu puh. +358 9 4245 0135 (ark. klo 8-21, la klo 9-17).

Priority Pass
Priority Pass -kortilla pääset rauhalliseen loungeen odottamaan lentosi lähtöä. Loungeissa on yleensä tarjolla pientä purtavaa ja juomaa, ja saat siellä käyttöösi myös muita mukavuuksia.

Matkavakuutus
Aktia World Elite -luottokorttiin kuuluva matkavakuutus on voimassa kaikilla matkoilla, vaikka et olisi maksanut kyseistä matkaa luottokortillasi. Matkavakuutukseen sisältyy myös matkatavaravakuutus ja matkavastuuvakuutus.

Vakuutuksen myöntää Folksam Vahinkovakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki toimii.

MasterCard Priceless Cities -ohjelma
MasterCard Priceless Cities on ohjelma, joka tarjoaa mm. hotelliyöpymisiä, ravintolaillallisia ja kulttuuritapahtumia erikoishintaan eri puolilla maailmaa. Rekisteröidy maksutta osoitteessa www.priceless.com (sivusto on englanniksi), jonka jälkeen voit lunastaa tarjouksia ennen matkaasi.

Ostosuoja
Jos et ole saanut tilaamiasi tuotteita tai verkko-ostoksesi on veloitettu tuplasti, voit ostosuojan avulla saada rahasi takaisin.

Aktia Wallet
Aktia Wallet -sovelluksessa voit kätevästi seurata ja hallinnoida maksukorttien tapahtumia ja asetuksia. Näet korttien käytettävissä olevan saldon sekä vahvistetut korttitapahtumat reaaliajassa. Suljet kadotetun kortin tilapäisesti ja avaat sulun nopeasti, jos korttisi löytyy. Aluerajauksen avulla valitset itse missä korttisi toimii, niin maantieteellisesti kuin verkossa. Sovellus on maksuton. Lue lisää.

Luotto-ominaisuus

Lue lisää kortin luotto-ominaisuudesta ja sen laskutavasta.

Hae korttia

Voit hakea Aktia World Elite -luottokorttia, jos;

  • olet täysi-ikäinen
  • sinulla on vakituinen osoite Suomessa
  • sinulla on suomalainen henkilötunnus

Jotta voimme myöntää kortin sinulle, sinulla tulee olla vähintään 60 000 euron bruttovuositulot ja sinun tulee olla hoitanut raha-asiasi moitteettomasti.

Hae korttia (Siirryt nyt www.aktiawallet.fi:hin)