Aktian avoimet työpaikat ja rekrytointiprosessi

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden Aktiaa ja kasvamaan asiantuntijana? Katso alta avoimet työpaikat ja hae sinua kiinnostavaan tehtävään jo tänään!

Tietoa rekrytointiprosessistamme

  • Kuulet meistä niin pian kuin mahdollista, kuitenkin viimeistään kahden viikon sisällä siitä, kun hakuaika on umpeutunut.
  • Hakemuksia käsitellään luottamuksellisesti ja jo hakuajan aikana. 
  • Esikarsinnan jälkeen kutsumme tehtävään sopivimmat kandidaatit haastatteluun. Ensimmäinen haastattelukierros voi olla myös videomuodossa.
  • Valituissa rekrytoinneissa käytämme persoonallisuuden piirteitä kuvaavaa kyselyä osana työhaastattelua. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista, ja tulokset käydään aina keskustellen läpi kanssasi.
  • Huomioithan, että tarkistamme luottotiedot aina rekrytoinnin yhteydessä, maksuhäiriöt ovat este rekrytoinnille.
 
 
 
 

Eikö yläpuolelta löytynyt sopivaa tehtävää?

Jätä meille avoin työhakemus, mikäli et tällä kertaa löytänyt sinulle sopivaa avointa tehtävää.

Hakemuksesi tallentuu CV-pankkiimme, ja voit päivittää sitä koska tahansa. Kerro meille, millaisista työtehtävistä ja työsuhteesta olet kiinnostunut, sekä millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä.

 

Tietosuoja ja hakemuksen säilytys

Henkilötietojen käsittelyssä Aktia-konsernissa noudatetaan voimassa olevia lakeja ja hyvää henkilöstöhallintotapaa.

Hakemus avoimena olevaan toimeen on voimassa, kunnes toimeen on valittu henkilö, ja rekrytointiprosessi sulkeutuu. Jos olet antanut suostumuksesi hakemuksen sisällyttämiseen myös toisiin rekrytointiprosesseihin, sinuun voi ottaa yhteyttä myös joku muu Aktian rekrytoivista esimiehistä. Avoimet hakemukset ovat voimassa valitsemasi ajan tai korkeintaan 6 kuukautta.