Löydä unelmiesi koti

Asunnon ostaminen on elämäsi suurimpia ja jännittävimpiä kauppoja. Kiinteistönvälityksen ammattilaisina haluamme olla varmistamassa, että uuden kodin osto sujuu joustavasti. Tutustu myynnissä oleviin kohteisiin ja ole meihin yhteydessä, kun olet löytänyt mieluisan kodin.

Hae kohteita

Harkitsetko myyntiä?

Ota meihin yhteyttä jo asunnonvaihtoa suunnitellessasi ja anna kokeneiden kiinteistönvälittäjiemme hoitaa asuntosi myynti, niin voit itse keskittyä elämän muihin tärkeisiin asioihin. Pyydä maksuton arviointi asunnostasi, saat samalla yksilöllisen välitystarjouksen.

Pyydä maksuton arviointi


Asuntolaina Aktiasta

Asunnon ostaminen on monelle elämän suurin sijoitus. Ensimmäinen askel kohti uutta asuntoa on lainahakemus. Aktia huolehtii siitä, että saat juuri sinulle sopivan asuntolainan. Keskustelemme yhdessä tulevaisuudestasi ja tarpeistasi, jotta pystymme tarjoamaan sinulle sopivaa asuntolainakokonaisuutta.

Aktia Kiinteistönvälitys

Te kehuitte, me kiitämme.

Kysyimme asiakkailtamme, kuinka todennäköisesti he suosittelisivat Aktia Kiinteistönvälitystä ystäville ja kollegoille asteikolla 0–10. Valtaosa asiakkaistamme antoi arvosanaksemme 9–10 ja kiittelivät erityisesti yhteistyön sujuvuutta ja luotettavuutta.

Asunnonvaihto on helppoa ammattilaisten kanssa. 4/5 asiakkaista, jotka ovat myyneet asunnon kauttamme suosittelee meitä myös tuttavilleen.

 

 • Meillä on tyytyväiset asiakkaat. Jopa useampi kuin neljä viidestä suosittelee meitä tuttavilleen. 
   
 • Osaamme alamme. Välittäjistämme jopa 87 % on suorittanut LKV-tutkinnon.
   
 • Asuminen on intohimomme. Monilla välittäjillämme on jopa kahdenkymmenen vuoden kokemus. 
   
 • Tunnemme asuntomarkkinat. Päivitämme jatkuvasti osaamistamme.
   
 • Olemme kaksikielinen yritys. Palvelemme sinua sekä suomeksi että ruotsiksi.
   
 • Olemme suomalainen yritys. Toimimme rannikon kaupungeissa Loviisasta Pietarsaareen.