Jatta Toivola

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Yli kaksikymmentä vuotta kiinteistövälityksen parissa on tuonut huimasti paikallistuntemusta Helsingin itäisiltä alueilta, ja minulle ovat tuttuja niin merenrannat kuin kerrostalokorttelitkin. Toimin Itä-Uudellamaalla ja pääasiassa Sipoossa, jossa olen asunut pitkään. Välittäjän työ on ennen kaikkea asiantuntijatyötä. Haluan olla asiakkaani apuna kaikissa tilanteissa.

Välitän kohteita maan ja taivaan väliltä ‒ minulla on aina autossani sekä korkokengät että kumisaappaat. Haasteellisetkaan myyntiprojektit eivät pelota minua! Tunnen saariston ja meren, laiturit ja tuulensuunnat. Esimerkiksi saarikohteiden esitteleminen vaatii oman asiantuntemuksensa.

Työssäni parasta ovat upeat asiakkaani, joista monien asuntoasioita olen saanut hoitaa jopa useammassa sukupolvessa. Asiakkaideni luottamus on minulle ykkösasia ja tähtään aina siihen, että työni lopputuloksena olisi asiakkaani suunnitelmien toteutuminen parhaalla mahdollisella tavalla! Asiakkaani ovat kertoneet arvostavansa työssäni erityisesti energisyyttäni ja intoa, jolla paneudun myyntityöhön.

Jatta Toivola oli erittäin hyvä välittäjä, aina saatavilla puhelimen päässä, ystävällinen ja asiantunteva.

Jatta on nopea ja tehokas, kuuntelee toiveita.

Kaikki toimi kuten pitikin. Asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Ei mitään valittamista.