Kirsikka Lehtonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kiat

1.

Palveluhenkinen ja pitkä kokemus.

2.

Asenne kohdallaan.

3.

Kuuntelen asiakkaan toiveita ja täytän ne parhaalla mahdollisella tavalla.


Olen aina työskennellyt ihmisten kanssa ja palvelualalla. Nautin, kun saan asiakkaalleni parhaan mahdollisen tuloksen. Mottoni on, että kaikilla on hyvä mieli kaupan jälkeen, sekä ostajilla että myyjillä.

Etsin asiakkailleni koteja, myyn heidän kotejaan. Sydämellä. Välitystä olen tehnyt koko Pirkanmaan alueella yli kymmenen vuotta ja erityisesti kotikaupunkini Tampereen tunnen hyvin.

Tiimityössä on voimaa, ja koko välitysporukkamme kanssa pääsemme hyviin tuloksiin. Tervetuloa palveltavakseni!

Vapaa-aikani sujuu perheen parissa ja tyttären hevosharrastuksessa. Nautin eläinten kanssa puuhaamisesta ja luonnossa kulkemisesta. Siinä mieli lepää.

Kirsikka on aivan mahtava kiinteistönvälittäjä. Huipputyyppi. Teki mitä lupasi, ei antanut turhia lupauksia ja oli rehellinen. Kirsikan sanaan pystyi luottamaan. Hän piti hyvin yhteyttä, vaikka välillä markkinoilla oli hiljaista. Asiakkaana tuli tunne että hän välittää aidosti. Aina uskalsi kysyä, jos oli kysyttävää. Ystävä häntä suositteli, eikä turhaan, sillä myös minä suosittelen häntä erittäin lämpimästi muille. Jos olisin itse myymässä asuntoani tai ostamassa asuntoa niin tiedän kenet valitsisin.

Johanna M.