Sari Vuorilahti

Myyntipäällikkö, LKV, YKV

1.

Aito välittäminen.

2.

Vahva ammattitaito.

3.

Palveluasenne.

Olen välittänyt koteja Pirkanmaan alueella vuodesta 1999 asti. Tunnen alueen asunto- ja kiinteistömarkkinat ja minulla on vahva kiinteistöihin liittyvän juridiikan tuntemus. Asiakkaani voivat aina luottaa siihen, että ajattelen heidän etuaan. Käytän asuntojen markkinoinnissa monipuolisesti eri kanavia, kuten sosiaalista mediaa ja 3D-esittelyitä.

Minulle on muodostunut työurani aikana useita pitkäaikaisia asiakassuhteita. On hienoa, kun asiakkaat palaavat, kun uuden kodin tai kiinteistön hankinta on ajankohtaista. Asiakkaan kuunteleminen, heidän haasteidensa ratkominen ja luottamuksellisuus ovat ehdottoman tärkeitä asioita.

Tunnen onnistuneeni työssäni, kun asiakkaani kaupanteon jälkeen suosittelee minua omille ystävilleen ja sukulaisilleen. Asiakkaani ovat minulle sydämen asia.

Olemme tehneet vuosien varrella useita onnistuneita asuntokauppoja ja luotamme Sariin jatkossakin.

Sari hoiti hienosti työnsä ja hänellä on miellyttävä tapa esittää asioita. Sarista huomaa, että on pitkä kokemus alasta ja hänen sanaansa voi luottaa. Hän kuuntelee asiakasta ja ottaa toiveita huomioon.

Olen ollut lyhyen ajan sisällä sekä myyjänä että ostajana Sarin välittämässä kohteessa. Molemmissa rooleissa olen ollut erittäin tyytyväinen siihen miten minun tarpeitani on kuunneltu ja miten joustavasti ja avuliaasti välittäjä on toiminut.