Onko asunnon myynti ajankohtaista?

Kun pohdit asunnon myyntiä, ota meihin yhteyttä. Annamme jokaisesta myyntikohteesta yksilöllisen välitystarjouksen. Pyydä välityspalkkiotarjous omasta asunnostasi tai loma-asunnostasi jättämällä yhteydenottopyyntö!

Aktia Kiinteistönvälityksessä työskentelee asunnon- ja kiinteistönvälityksen ammattilaisia ja Kiinteistönvälitysalan keskusliiton (KVKL) jäsenenä välitämme asuntoja hyvää välitystapaa noudattaen.
 

Näin myymme asuntosi

  • Tehdään yhdessä myyntisuunnitelma, jossa käydään läpi markkinatilanne, alueen hintataso, kohteen vahvuudet ja heikkoudet sekä myyntiprosessin eteneminen. Sovimme myös kanssasi, näytetäänkö kohdetta yleisesittelyssä, yksityisesittelyssä vai sekä että. Olemme säännöllisesti yhteydessä sinuun myyntiprosessin aikana. Samalla listaamme mahdolliset toimenpiteet, jotka pitää tehdä ennen myyntiä. Yleensä nämä toimenpiteet liittyvät asunnon kuntoon ja siisteyteen, ja ne vaikuttavat osaltaan myyntiaikaan ja asunnosta saatavaan hintaan.
  • Käytämme korkealuokkaisia valokuvia ja tarvittaessa virtuaaliesittelyjä asuntosi myymisessä.
  • Markkinoimme kaikkia kohteitamme näkyvästi Oikotiellä ja Etuovella sekä omilla verkkosivuillamme. Ilmoitamme kohteesta myös lehdissä ja Aktian konttoreiden ikkunoissa.
  • Pidämme sinuun jatkuvasti yhteyttä. Myynnin sujuvuuden vuoksi on tärkeää, että tiedonkulku sinun ja välittäjän välillä on nopeaa ja aktiivista.
Anna asuntosi meille myyntiin ja apunasi on koko prosessin ajan nimetty, henkilökohtainen välittäjä.
Näin myyminen on sinulle mahdollisimman helppoa!
 

Jätä yhteydenottopyyntö
 

Lue myös

Näin valitset hyvän välittäjän
Näin asunnon hinta-arvio tehdään


Hyvä asiakkaamme

Aktia Kiinteistönvälitys uudistuu

Olemme avanneet uuden beta.aktialkv.fi-sivuston, johon pääset tutustumaan ensimmäisten joukossa.

Kokeile uutta Kiinteistönvälityksen verkkosivua: