Ostovakuutus

Aktia-maksukorttiisi kuuluu automaattisesti ostovakuutus, joka on voimassa kaikkialla maailmassa. Ostovakuutus ei maksa mitään, ja se on voimassa aina kun olet maksanut ostoksesi kortin luotto-ominaisuutta käyttäen.

Kun teet ostoksia Aktia Credit -kortillasi, toisin sanoen käytät kortin luotto-ominaisuutta esimerkiksi uuden matkapuhelimen, tietokoneen tai television maksamiseen, saat tuotteelle automaattisesti ostovakuutuksen. Jos ostamasi tuote esimerkiksi rikkoutuu pudotessaan lattialle, voit saada ostovakuutuksesta uuden tilalle ilman omavastuuta.

 • Ostovakuutus on automaattisesti liitetty kaikkiin Aktian maksukortteihin, joissa on luotto-ominaisuus
 • Ei omavastuuta
 • Korvaa enintään 1 000 euron arvoiset esineet 
 • Ei korvaa alle 50 euron arvoisia esineitä
 • Vakuutus on voimassa 180 päivää ostopäivästä
 • Ostovakuutuksen voi hyödyntää 3 kertaa vuodessa
 • Vakuutuksen myöntää kiln, Lloyd́s Syndicate 510 (www.lloyds.com) ja Vektor Vahingonkäsittely Ky toimii vakuutuksenantajan asiamiehenä
   

Hae korvausta

Lähetä korvaushakemus Vektor Vahingonkäsittely Ky:hyn mahdollisimman nopeasti vahingon, menetyksen tai varkauden havaitsemisesta. Varkaustapauksessa asiasta tulee tehdä rikosilmoitus poliisille 48 tunnin kuluessa varkauden toteamisesta.

Täytä vahinkoilmoitus, allekirjoita ja palauta se seuraavien liitteiden kanssa:   

 1. Vakuutetun tuotteen alkuperäinen ostokuitti sekä Aktia-kortin laskuerittely, jossa tuote mainitaan
 2. Muut tarpeelliseksi katsomamme asiakirjat, kuten rikosilmoituksen numero (varkausvahinko) ja mahdolliset tositteet korjauskustannuksista tai korjauksen kustannusarvio (rikkoutumisvahinko)

Rikkoutumisvahingoissa on mahdollista, että rikkoutunut tuote pyydetään lähettämään arvioitavaksi omalla kustannuksellasi. Korvausta ei makseta, mikäli rikkoutunutta tuotetta ei voida näyttää.

Vektor Vahingonkäsittely Ky, puh. 010 843 9925* (ark. klo 9.00–17.00) tai info@vektor.fi

Ostovakuutus vahinkoilmoitus

Ostovakuutuksen ehdot

*Puhelun hinta kiinteästä linjasta 8,35 snt/puhelu + 6,00 snt/min, matkapuhelimesta 8,35 snt/puhelu + 17,17 snt/min.

Vertaile Aktian Visa-kortteja / Vertaile korttejamme