Muista hoitaa nämä lapsiperheen arkea helpottavat asiat kuntoon

Viikkoraha opettaa rahan käyttöä – ja mobiilisovellus helpottaa maksamista

Lapset opettelevat rahan käyttöä pikkuhiljaa arjessa. Usein lapsi tarvitsee rahaa käyttöönsä käytännön syistä – vaikkapa eväsrahaksi harrastusreissuille ja turnausmatkoille. Ilmainen Aktia Wallet -mobiilisovellus on silloin kätevä apu.

Myös viikkorahat on helppo antaa koululaisen käyttöön Aktia Wallet -sovelluksen kautta.

Aktia Wallet -sovelluksen avulla onnistuu myös reaaliaikainen rahan siirtäminen Wallet-tililtä toiselle. Näin pienet rahasiirrot ja vippaukset on helppo hoitaa mobiilissa, ilman verkkopankkitunnuksia tai käteisen nostamista.

 

Olisiko ensimmäisen pankkikortin hankkiminen ajankohtaista?

Jo 7-vuotias voi saada vanhempien suostumuksella ensimmäisen oman maksukortin – Aktia Debit Online -kortin. Kortilla tehdyt ostot ja nostot veloitetaan suoraan pankkitililtä, joten korttia ei voi vinguttaa miinukselle.

13-vuotta täyttäneelle lapselle voi hankkia myös ladattavan Aktia PrePaid Ladattava -kortin, jolla ostokset voi maksaa kuten millä tahansa maksukortilla. Erona tavallisiin kortteihin verrattuna on se, että prepaid-korttia ei ole liitetty pankkitiliin, vaan käytettävä raha ladataan kortille etukäteen verkkopankin kautta. Tämä tekee kortista erityisen turvallisen käyttää.

 

Lisätietoja

Lue lisää maksuttomasta Aktia Wallet -mobiilisovelluksesta

Tutustu Aktia Debit -korttiin