Lainaturva sinulle ja perheellesi

Aktia Lainaturva auttaa lainan takaisinmaksussa, jos menetät työpaikkasi, joudut sairauslomalle tai onnettomuuteen ja myös kuolemantapauksessa. Vakuutus suojaa sinua ja läheisiäsi odottamattomien tilanteiden varalta.

Aktia Lainaturvan

  • voi liittää sekä asuntolainaan että kulutusluottoon
  • voi liittää sekä uusiin että vanhoihin lainoihin
  • voi ottaa yksilöturvana tai pariturvana yhdessä puolison tai toisen lainanottajan kanssa
  • voi ottaa 18–59 vuoden iässä
  • voi liittää lainoihin, joiden laina-aika on korkeintaan 30 vuotta ja joiden kuukausittainen takaisinmaksuerä on enintään 1 350 euroa.

Korvaukset

Turvaat taloutesi pienellä kuukausikustannuksella. Työttömyyden, työkyvyttömyyden tai sairaalahoidon sattuessa saat vakuutuksessa määriteltyyn kuukausierään perustuvat korvaukset. Kuolemantapauksen ja tapaturmasta johtuvan pysyvän työkyvyttömyyden sattuessa Lainaturva kattaa lainan vakuutetun osan. Vakuutusmäärä on enintään 200 000 euroa lainanottajaa kohden.
 

Vakavan sairauden turva

Jos valitset lainaturvan, johon kuuluu Vakavan sairauden turva, saat sovitun kertakorvauksen. Voit saada korvauksia valitsemasi turvatason mukaan jopa 40 000 euroa. Lainaturvapakettiin kuuluva Vakavan sairauden turva on voimassa 5 vuotta.

Voit myös ottaa erillisen, lainasta riippumaton Vakavan sairauden turvan, jolloin turva on voimassa 10 vuotta (koskee 31.3.2015 jälkeen otetut turvat). Voit hankkia erillisen Vakavan sairauden turvan konttorissa tai verkosta. Lue lisää Vakavan sairauden turvasta.


Vakuutukset myöntävät Aktia Henkivakuutus Oy ja AXA.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää Lainaturvasta.

Paljonko sinulle jää rahaa kuukausittain? Kokeile eri vaihtoehtoja. / Lainalaskuri
Joko löysit unelmiesi asunnon? / Asuntolaina