Remonttilaina

Kaipaako asuntosi uutta keittiötä tai kylpyhuonetta vai onko taloyhtiössäsi tulossa isoja remontteja kuten linja-saneeraus?

Remonttilainalla voit rahoittaa asuntosi suuremmat korjaukset ja perusparannukset. Perusparannusta varten otetun lainan korot voi myös vähentää verotuksessa.

Remonttilainalla voit myös korvata remonttia varten otetun yhtiölainaosuuden, näin ollen pääset itse vaikuttamaan lyhennyssuunnitelmaan ja saat verovähennykset lainasi koroista. Vakuutena käytetään omaa asuntoa.

Asunnon perusparannukset on hyvä tehdä ajoissa ja huolella, jolloin asuntosi arvo säilyy ja asuminen omassa kodissa on viihtyisää.

Remonttilaina

  • Voit itse vaikuttaa asumiskustannuksiisi. Päätä itse lainan takaisinmaksuajasta ja sopivasta maksuerästä
  • Hyödynnä veroetu. Oman lainan korot voit vähentää henkilökohtaisessa verotuksessasi, yhtiölainaosuuden korot eivät ole verovähennyskelpoisia
  • Voit valita sinulle sopivan korkosidonnaisuuden useista vaihtoehdoista
  • Suojaa lainasi tulevilta korkovaihteluilta korkokatolla

Hae remonttilainaa

 

Vakuudeton laina pintaremonttia varten
Jos asuntosi kaipaa pienempää pintaremonttia tai jos tarvitset muuton myötä uusia huonekaluja tai kodin elektroniikkaa, voit myös halutessasi hakea vakuudetonta käyttölainaa. Käyttölaina ei edellytä muita vakuuksia. Lue lisää ja hae käyttölainaa.

Remonttilaina asunto-osakeyhtiöille
Joustava ja kilpailukykyinen laina asunto-osakeyhtiölle. Lue lisää ja pyydä meiltä tarjous.

Vakuuta itsesi ja lainasi / Lainaturva
Vakuuta kotisi ja henkilökohtainen omaisuutesi / Aktia Kotivakuutus