Siirry sisältöön Siirry chattiin
Säästämisen kokonaisratkaisut

Säästämisen kokonaisratkaisut

Helpoin tapa huolehtia siitä, että säästösi ovat aina markkinatilanteen ja oman sijoitusprofiilisi ja tavoitteidesi mukaisesti hajautettuna on hyödyntää säästämisen kokonaisratkaisujamme. Valinnastasi riippuen voit halutessasi joko ulkoistaa päätöksenteon kokonaan ammattilaisille tai huolehtia itse sijoituskohteiden valinnasta.

Varainhoitosalkut

Rahastomuotoiset varainhoitosalkut tuovat suurten sijoittajien varainhoitopalvelut meidän kaikkien ulottuville. Ne tarjoavat valmiin kokonaisratkaisun, jossa ammattilaiset huolehtivat puolestasi sijoitustesi optimaalisesta hajauttamisesta markkinatilanteen ja oman sijoitusprofiilisi mukaisesti. 

Tutustu varainhoitosalkkuihin

Sijoitusvakuutus ja kapitalisaatiosopimus

Sijoitusvakuutus ja kapitalisaatiosopimus tarjoavat joustavan ja verotehokkaan tavan pitkäaikaiseen säästämiseen ja sijoittamiseen, esimerkiksi eläkesäästämiseen tai lapselle säästämiseen. Vakuutusmuotoiset sijoitukset ovat myös joustava tapa siirtää omaisuutta eteenpäin sukupolvelta toiselle.

Yhdistelmärahastot 

Yhdistelmärahasto tarjoaa vaivattoman ratkaisun sijoittajalle, joka haluaa sijoittaa sekä korkoihin että osakkeisiin. Näin sijoittaja pääsee hyödyntämään hajautusta, jonka yhdistelmärahasto tarjoaa, kun se sääntöjensä rajoissa painottaa sijoituksiaan niihin sijoituskohteisiin, jotka ovat suosiollisia juuri vallitsevassa markkinatilanteessa.

Yhdistelmärahastojen tuotto on ollut pitkällä aikavälillä historiallisesti rahaston sijoitussuuntauksesta riippuen n. 3–6 % vuodessa. Yhdistelmärahastot kuuluvat yleensä riskiluokkiin 3-4.

Tämä on mainos. Historiallinen tuottokehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta. Sijoitusten arvo voi nousta tai laskea. Sijoittaja voi menettää osan tai kaikki sijoittamistaan varoista. Asiakkaan tulee aina ennen sijoituspäätöksen tekemistä tutustua avaintietoesitteeseen. Esitteet ja tietosivut ovat saatavilla kunkin tuotteen tuotekohtaisilla sivuilla osoitteessa aktia.fi/sijoituskohteet. Sisältöä ei tule pitää henkilökohtaisena sijoitusneuvona tai sijoitussuosituksena.