Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä lähetetään aktiivisesti huijausviestejä. Myös huijausverkkolaskuja on liikkeellä.

Aktian nimissä on lähetetty huijausviestejä, joissa ilmoitetaan, että ”sinulla on uusi päivitys”, ja pyydetään kirjautumaan. Linkki ohjaa valesivustolle, joten älä klikkaa linkkiä!

Useat yhtiöt ovat saaneet huijauslaskuja ja laskuissa pyydetään suorittamaan maksamatta jäänyt lasku heti.
Muistutuksena asiakkaillemme, että laskut pitää aina avata ja tarkastaa huolellisesti ennen maksamista, sillä huijauslaskut ovat kehittyneet viime vuosina, ja ne ovat yhä vaikeammin tunnistettavissa.

Lue lisää turvallisesta asioinnista täältä.

 

Hyvä Taaleri Varainhoidon asiakas, lämpimästi tervetuloa Aktiaan!

Hyvä Taaleri Varainhoidon asiakas, lämpimästi tervetuloa Aktiaan!

Kun kaksi palkittua varainhoitajaa yhdistyy, syntyy entistäkin parempi varainhoitaja. Samalla kun olemme innoissamme kaikesta, mitä tämä yhdistyminen mahdollistaa, haluamme myös tehdä siirtymästä sinulle mahdollisimman helppoa ja sujuvaa. 

Käytössäsi ovat tutut varainhoidon palvelut – tosin entistäkin laajempina – ja palvelemme sinua edelleen henkilökohtaisesti ja räätälöidysti. Aktian kautta kokonaisuuteen kuuluvat nyt myös kattavat pankki- ja henkivakuutuspalvelut.

Olemme koonneet tähän vastauksia joihinkin käytännön kysymyksiin. Jos sinulla on muita kysymyksiä yhdistymiseen tai vaikka Aktian tuotteisiin liittyen, voit myös olla yhteydessä Taalerin asiakkaille avattuun omaan palvelunumeroon 0800 02471 arkisin klo 9 -17.

Kyllä, nykyinen pankkiirisi jatkaa asioidesi hoitamista entiseen tapaan Taaleriin liittyvissä asioissa. Mahdollisista muutoksista tiedotamme aina erikseen.  Aktiaan liittyvissä asioissa voit soittaa Taalerin asiakkaille perustettuun asiakaspalvelunumeroon 0800 02471 (arkisin 9-17).

Voit jatkaa toistaiseksi kuten ennenkin. Taaleriin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Taalerin pankkiiriin ja Aktiaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Aktian pankkiiriin.

Toistaiseksi nykyisissä tiloissa Helsingissä Kasarmikadulla ja muilla paikkakunnilla normaaliin tapaan Taaleri Varainhoidon toimistoissa. Tavoitteemme on kuitenkin jo toukokuun aikana Helsingissä siirtyä käyttämään Aktian nykyisiä tiloja Arkadiankadulla. Tästä tiedotetaan tarkemmin erikseen.

Taalerin asiakaspalvelu ja pankkiiri auttavat sinua kuten tähänkin asti.

Jos olet kiinnostunut Aktian tuotteista tai palveluista, voit olla yhteydessä omaan Taalerin pankkiiriisi. Voit myös soittaa Taalerin asiakkaille perustettuun asiakaspalvelunumeroon 0800 02471 (arkisin 9-17).

Molemmat säilyvät toistaiseksi käytössä kuten tähänkin asti. Visuaalisessa ilmeessä tulee tapahtumaan muutoksia. Jatkamme myös palvelujen kehittämistä.

Sopimukset siirtyvät alkuvaiheessa Aktialle sellaisenaan ja hinnat pysyvät samoina.

Kuukausittaiset Navigoinnit jatkuvat kuten tähänkin asti. Kunhan koronatilanne helpottaa, jatkamme myös fyysisten tapahtumien järjestämistä. Jatkossa kehitämme tapahtumia edelleen.

Kyllä. Ajan hermolla -uutiskirje ilmestyy edelleen maanantaisin ja verkkopalvelumme säilyvät käytössä. Visuaalisessa ilmeessä tulee tapahtumaan muutoksia.

Kyllä. Taaleri Oyj:n ja Aktian välinen yhteistyösopimus mahdollistaa tämän.

Impakti.fi -palvelu ja erikoissijoitusrahasto Taaleri Impakti siirtyvät kaupan myötä Aktiaan ja ovat jatkossakin tärkeä osa varainhoidon palveluita.

Kyllä, Aktiassa palvellaan sujuvasti suomeksi ja ruotsiksi. Kaikki materiaalit tuotetaan molemmilla kielillä.

Kyllä ovat, kuten ennenkin. Taaleri Varainhoito on nyt osa Aktia-konsernia, joten asiakastietoja voidaan luovuttaa finanssialaan soveltuvan lainsäädännön mukaisesti konsernissa mm. asiakaspalvelua, riskienhallintaa ja markkinointia varten.

Voit kirjautua Aktian verkkopankkiin ja täyttää siellä olevan tietosuojapyyntölomakkeen. Lomakkeen löydät Viestit ja Palvelut -välilehdeltä, otsikon Tietosuojapyyntö alta (toimii myös muiden pankkien verkkopankkitunnuksilla). Saat vastauksen verkkopankkiin. 

Voit täyttää vastaavan lomakkeen myös jossakin Aktian toimipisteessä tai tulostaa ja täyttää lomakkeen etukäteen. Lomakkeen löydät täältä: Yksityisyyden suoja kohdasta oikeutesi ja oikeus saada pääsy tietoihin. Huomaathan, että toimihenkilömme on tunnistettava sinut. Tarvitset siis mukaasi hyväksymämme tunnistusasiakirjan, kuten passin tai henkilökortin. Saat vastauksen postitse kotiosoitteesi.

Emme kerro yleisesti hänen nimeään. Tavoitat hänet sähköpostitse [email protected]