Siirry sisältöön Siirry chattiin
Asiakkaiden palveluita voidaan rajoittaa puutteellisten tuntemistietojen takia.

Tarkistathan verkko- tai mobiilipankista, että olet päivittänyt tuntemistietosi.

Aktia jälleen Suomen paras rahastotalo Morningstar-vertailussa

Aktia jälleen Suomen paras rahastotalo Morningstar-vertailussa

Maanantai 28. helmikuuta 2022 Blogit ja artikkelit

Aktia on valittu Morningstar Awards 2022 -vertailussa Suomen parhaaksi rahastotaloksi niin korkorahastojen kuin koko rahastovalikoiman osalta. Riippumaton rahastovertailija Morningstar valitsee vuosittain parhaat rahastotalot viiden vuoden riskikorjatun tuoton perusteella.

Rahastoihin erikoistunut analyysitalo Morningstar jakoi palkinnot kolmessa rahastotalosarjassa: osakevarainhoitajat, korkovarainhoitajat sekä varainhoitajat koko valikoiman osalta. Parhaat varainhoitajat valitaan viiden vuoden riskikorjatun tuoton perusteella, ja vertailtavien rahastojen tulee olla saatavilla suomalaisille piensijoittajille. Aktia voitti sarjansa niin korkorahastoissa kuin koko rahastovalikoiman osalta.

– Morningstar on arvostettu ja riippumaton taho, joten menestys tässä vertailussa tuntuu aina yhtä hienolta. Aktian varainhoitopalvelut on palkittu toistuvasti niin Morningstarin kuin useiden muiden toimijoiden vertailuissa. Se on osoitus Aktian varainhoidon timanttisesta osaamisesta ja siitä, että olemme onnistuneet pitkäjänteisessä työssämme, sanoo Aktian varainhoidosta vastaava johtaja Perttu Purhonen.

Aktian tänään saama tunnustus kertoo sen menestyksekkäästä salkunhoidosta sekä laajasta tuotevalikoimasta. Koko valikoiman osalta saatu kärkisija osoittaa, että Aktialla on asiakkaille selkeästi lisäarvoa tuottava rahastovalikoima. Viime vuonna sijoituskohdevalikoima laajeni entisestään, kun Taalerin varainhoitoliiketoiminnasta tuli yrityskaupan myötä osa Aktiaa.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme Suomen parasta varainhoidon osaamista nyt ja tulevaisuudessa. Menestys vertailussa on vahva osoitus aktiivisen salkunhoitomme tuloksellisuudesta, joka näkyy ennen kaikkea asiakkaidemme sijoitusten tuottokehityksessä, Purhonen jatkaa.

Lue lisää palkitusta varainhoidostamme