Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktia Webinar: Vaurastumissuunnitelma - Näin löydät taloutesi todellisen potentiaalin

Aktia Webinar: Vaurastumissuunnitelma - Näin löydät taloutesi todellisen potentiaalin

Tiistai 21. kesäkuuta 2022 Webinaarit ja tapahtumat

Ajankohta: 23.8.2022

Suomenkielinen klo 17.30-18.30

Ruotsinkielinen klo 18:45-19:45

Haaveiletko vaurastumisesta, muttet oikein tiedä miten pääsisit alkuun tai mitä kaikkia mahdollisuuksia sinulla voisi olla? Tule webinaariimme 23.8.2022 kuulemaan, miksi sinullakin pitäisi olla oma henkilökohtainen vaurastumissuunnitelma, joka auttaa näkemään taloutesi tarjoamat mahdollisuudet, kasvattamaan varallisuuttasi ja myös varautumaan talouteesi kohdistuviin riskeihin.

Webinaarissa asiantuntijamme Camilla Karlberg ja Thomas Lindholm käyvät läpi, miten voit yhdessä Aktian asiantuntijan kanssa muuttaa vaurastumisunelmasi konkreettiseksi suunnitelmaksi. Saat vastauksen mm. seuraaviin kysymyksiin:

Miten voit säästää lainan lyhentämisen rinnalla kasvattamatta kuukausikulujasi? Mihin säästöt kannattaa sijoittaa, ja paljonko niiden voi olettaa tuottavan? Miten taloudellisiin riskeihin on mahdollista varautua?

Ilmoittaudu webinaariin alla olevan painikkeen kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista esittää kysymyksiä ennakkoon. Kysymyksiä voi myös esittää webinaarilähetyksen aikana.

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille tallenteen tapahtuman jälkeen.

Ilmoittaudu suomenkieliseen webinaariin tästä

Ilmoittaudu ruotsinkieliseen webinaariin tästä