Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä kalastellaan verkkopankkitunnuksia Lue lisää
Haluatko talletuksellesi korkoa 1,25 % vai 2 %?

Haluatko talletuksellesi korkoa 1,25 % vai 2 %?

Keskiviikko 24. elokuuta 2022 Blogit ja artikkelit

Varaa aika tästä

Se, että korot ovat nousseet, ei ole enää mikään uutinen. Tässä suhteessa markkinoilla on palattu normaaliin, ja korot ovat taas plusmerkkisiä. Vakavaraisena suomalaisena pankkina olemme sitä mieltä, että on kohtuullista, että myös talletuksille aletaan jälleen maksaa korkoa. 

Nykyisellä korkotasolla voimme esimerkiksi tarjota vähintään 10 000 euron vuoden määräaikaiselle talletukselle 1,25 % koron. Mutta kun teet samansuuruisen sijoituksen sinulle sopivaan Aktian rahastoon, maksamme talletuksellesi 2 % koron. Inflaatio syö talletuksia. Niille varoille, joita et tarvitse käyttöösi lyhyellä aikajänteellä voi olla järkevää etsiä sinun tavoitteisiisi sopiva sijoitusratkaisu. 

Tehdään sinulle henkilökohtainen vaurastumissuunnitelma ja katsotaan, mikä on juuri sinulle sopivin tapa säästää ja sijoittaa. Kysy tarkempi tarjous ja varaa aika. 

Varaa aika tästä

 

Tämä on mainos. Aktia Pankki Oyj:n tarjoama sijoitustalletustarjous ja tuplatarjous (talletus + muu sijoitus) ovat molemmat voimassa yksityishenkilöille 9.9.2022—30.9.2022. Sijoitustalletus on yhden (1) vuoden määräaikainen talletus ja sen kiinteä vuotuinen korko on 1,25 % ilman rahastosijoitusta ja 2 % mikäli asiakas sijoittaa Aktian hallinnoimaan sijoitusrahastoon tai erikoissijoitusrahastoon (pois lukien Aktia Lyhyt Yrityskorko+ ja Aktia Vakaa Korko -rahastot), Aktian välittämään strukturoituun tuotteeseen taikka Aktia Henkivakuutus Oy:n myöntämään säästöhenkivakuutukseen vähintään talletuksen määrää vastaavan summan. Aktia Pankki Oyj toimii Aktia Henkivakuutus Oy:n asiamiehenä. Molempien tarjousten vähimmäistalletus on 10 000 euroa ja enimmäistalletus 5 000 000 euroa. Tuplatarjouksen vähimmäissijoitus on näin ollen yhteensä 20 000 euroa (talletus + muu sijoitus). Pankilla on oikeus muuttaa tarjousta markkinatilanteen muuttuessa olennaisesti tarjouksen voimassaoloaikana. Talletuskorko on Suomessa lähdeveronalaista tuloa ja sijoituksen tuotto verotettavaa pääomatuloa. Tämä ei ole Aktia Pankki Oyj:n antama yksilöllinen suositus asiakkaalle. Sijoitustoimintaan liittyy aina taloudellinen riski. Asiakas vastaa itse omien sijoituspäätöstensä taloudellisista tuloksista. Tulokseen vaikuttaa myös verotus, joka puolestaan riippuu kunkin sijoittajan henkilökohtaisesta tilanteesta ja voi muuttua jatkossa. Asiakkaan on aina ennen sijoituspäätöksen tekemistä tutustuttava sijoituskohteen ominaisuuksiin, kuluihin ja riskeihin, jotka ilmenevät esimerkiksi rahaston avaintietoesitteestä ja rahastoesitteestä taikka vakuutuksen tuotetiedoista. Säännöt, vakuutusehdot, rahastoesitteet, avaintietoesitteet ja muut viralliset asiakirjat sekä Aktia Pankki Oyj:n sijoittajatiedote ovat saatavissa veloituksetta suomen- ja ruotsinkielisenä Aktian toimipisteissä ja osoitteessa www.aktia.fi. Lisätietoa tuplatarjouksen ehdoista saa Aktian asiakaspalvelusta, puh. 0800 02471 (maksuton).