Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aloita rahastosäästäminen nyt, saat meiltä 50 euron lisämerkinnän

Aloita rahastosäästäminen nyt, saat meiltä 50 euron lisämerkinnän

Keskiviikko 14. syyskuuta 2022

Juuri nyt on hyvä hetki aloittaa rahastosäästäminen. Säännöllisyys palkitaan, kuukausisäästäjänä hyödyt sekä markkinoiden nousuista että laskuista. Katso vinkit ja aloita säästäminen nyt.

Tee vähintään 50 euron kuukausisäästösopimus valitsemaasi Aktian rahastoon 31.12.2022 mennessä. Aktia maksaa sinulle samaan rahastoon 50 euron lisämerkinnän tammikuun aikana, kun olet tehnyt ensimmäisen merkintäsi joulukuun loppuun mennessä.

Aloita säästäminen helposti

Kuukausisäästämisen aloitat helpoiten Aktian mobiilipankissa valitsemalla Sijoitukset – Tee rahastosijoitus, valitse haluamasi rahasto ja seuraa ohjeita. Kuukausisäästösopimuksen voit myös tehdä Aktian verkkopankissa. Valitse Säästöt ja sijoitukset - Aloita säännöllinen rahastosäästäminen. Sen jälkeen voit valita, mihin rahastoon haluat säästää.

Jos tarvitset säästämiseen ja sijoittamiseen liittyen neuvontaa, voit varata ajan etätapaamiseen tästä. Tarjous on henkilökohtainen ja voimassa samalle henkilölle vain yhden aloitetun rahastosäästösopimuksen osalta. 

Katso rahastovalikoima


Tämä on mainos. Tarjous koskee vain Aktia Rahastoyhtiön hallinnoimia rahastoja, ei Aktian välittämiä kolmannen osapuolen rahastoja. Tarjous ei koske Aktia-konsernin henkilökuntaa. Historiallinen tuottokehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta. Sijoitusten arvo voi nousta tai laskea. Sijoittaja voi menettää osan tai kaikki sijoittamistaan varoista. Asiakkaan tulee aina ennen sijoituspäätöksen tekemistä tutustua avaintietoesitteeseen/avaintietoasiakirjaan. Esitteet ja tietosivut ovat saatavilla kunkin tuotteen tuotekohtaisilla sivuilla osoitteessa aktia.fi/sijoituskohteet. Sisältöä ei tule pitää henkilökohtaisena sijoitusneuvona tai sijoitussuosituksena. Aktian maksamaa rahastomerkintää käsitellään asiakkaan veronalaisena pääomatulona.