Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktia webinar: Turvallisin ja helpoin tapa asioida – näin hyödynnät digitaaliset palvelumme ja minimoit riskit

Aktia webinar: Turvallisin ja helpoin tapa asioida – näin hyödynnät digitaaliset palvelumme ja minimoit riskit

Tiistai 14. maaliskuuta 2023 Webinaarit ja tapahtumat

Aika: tiistai 18.4. klo 15.30-16.30

Pankkipalvelut ovat siirtyneet enenevissä määrin digimaailmaan ja on tärkeää, että palveluiden käyttäminen on sujuvaa ja turvallista. Tavoitteenamme Aktiassa on varmistaa, että asiakkailtamme löytyy tarvittava osaaminen digipalveluiden turvalliseen hyödyntämiseen. 

Tervetuloa kuulemaan turvallisesta digiasoinnista Aktian webinaariin 18.4. Webinaarissa esitellään Aktia Mobiilipankin ja Aktia ID -sovelluksen hyödyntämistä omassa pankkiasioinnissa, keskustellaan sujuvasta maksamisesta sekä käydään läpi tärkeimmät tietoturvaniksit turvalliseen pankkiasiointiin verkossa. Asiaan sinut tutustuttaa Aktian henkilöasiakkaiden tuotteista ja palveluista vastaava Hanna Hohteri-Sippel sekä tietoturva-asiantuntija Aliisa Mäkinen.

 

Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista esittää kysymyksiä ennakkoon. Kysymyksiä voi myös esittää anonyymisti koko tilaisuuden ajan. Lähetämme kaikille ilmoittautuneille tallenteen tilaisuuden jälkeen, joten mukaan kannattaa ilmoittautua, vaikka et voisi osallistua juuri kyseisenä ajankohtana.

 

Ilmoittaudu tästä