Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä lähetetään aktiivisesti huijausviestejä

Aktian nimissä on lähetetty huijausviestejä, joissa ilmoitetaan, että ”sinulla on uusi päivitys”, ja pyydetään kirjautumaan. Linkki ohjaa valesivustolle, joten älä klikkaa linkkiä. Lue lisää turvallisesta asioinnista täältä.

 

Aloita rahastosäästäminen nyt ja voit voittaa 1000 euroa valitsemaasi rahastoon

Aloita rahastosäästäminen nyt ja voit voittaa 1000 euroa valitsemaasi rahastoon

Maanantai 3. heinäkuuta 2023

Juuri nyt on hyvä hetki aloittaa rahastosäästäminen. Säännöllisyys palkitaan, kuukausisäästäjänä hyödyt sekä markkinoiden nousuista että laskuista. Katso vinkit ja aloita säästäminen nyt.

Tee vähintään 50 euron kuukausisäästösopimus valitsemaasi Aktia hallinnoimaan sijoitusrahastoon 31.8.2023 mennessä ja olet mukana arvonnassa, jossa arvotaan 1000 euron arvon edestä rahasto-osuuksia valitsemaasi Aktian hallinnoimaan sijoitusrahastoon.

Aloita säästäminen helposti

Kuukausisäästämisen aloitat helpoiten Aktian mobiilipankissa valitsemalla Sijoitukset – Tee rahastosijoitus, valitse haluamasi rahasto ja seuraa ohjeita. Kuukausisäästösopimuksen voit myös tehdä Aktian verkkopankissa. Valitse Säästöt ja sijoitukset - Aloita säännöllinen rahastosäästäminen. Sen jälkeen voit valita, mihin rahastoon haluat säästää. 

Jos tarvitset säästämiseen ja sijoittamiseen liittyen neuvontaa, voit varata ajan etätapaamiseen tästä

Katso rahastovalikoima

Tämä on mainos. Arvonnan osallistumisaika on 31.08.2023. Historiallinen tuottokehitys ei ole tae tulevasta tuotosta. Tulevia tuottoja ei voida päätellä aiemmasta tuloksesta. Tuleva tulos riippuu verotuksesta, joka puolestaan riippuu kunkin sijoittajan henkilökohtaisesta tilanteesta ja voi muuttua jatkossa. Sijoitusten arvo voi nousta tai laskea. Sijoitus voi aiheuttaa taloudellisia tappioita ja sijoittaja voi menettää osan tai kaikki sijoittamistaan varoista. Asiakkaan tulee aina ennen sijoituspäätöksen tekemistä tutustua avaintietoesitteeseen/avaintietoasiakirjaan. Esitteet ja tietosivut ovat saatavilla kunkin tuotteen tuotekohtaisilla sivuilla osoitteessa aktia.fi/sijoituskohteet. Rahastoja hallinnoi Aktia Rahastoyhtiö Oy, joka kuuluu Aktia-konserniin. Aktia Pankki Oyj toimii Aktia Rahastoyhtiö Oy:n asiamiehenä. Sisältöä ei tule pitää henkilökohtaisena sijoitusneuvona tai sijoitussuosituksena. 

Arvonnan säännöt

Järjestäjä
Arvonnan järjestää Aktia Pankki Oyj ("Aktia"), y-tunnus 2181702-8, Arkadiankatu 4-6, 00100 Helsinki.

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Arvontaan osallistuminen edellyttää Aktian asiakkuutta. Jokainen henkilö voi osallistua Arvontaan vain yhden kerran. Arvontaan ei voi osallistua Aktian Pankin tai sen tytäryhtiön oma henkilökunta eivätkä heidän perheenjäsenensä.

Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy nämä viralliset säännöt.

Osallistumisaika
Osallistumisaika on 31.08.2023 kello 23.59.59 asti. 

Osallistuminen
Osallistuminen tapahtuu aloittamalla vähintään 50 euron kuukausisäästösopimuksen Aktia Rahastoyhtiö Oy:n hallinnoimaan sijoitusrahastoon. Osallistumisajan ulkopuolella vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Aktialla on oikeus jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset, joita ei ole tehty sääntöjen mukaisesti. 

Palkinto
Palkintona on 1000 eurolla rahasto-osuuksia voittajan valitsemassa/valitsemissa Aktian varainhoitorahastossa/-rahastoissa. Rahastoja hallinnoi Aktia Rahastoyhtiö Oy, joka kuuluu Aktia Pankki Oyj -konserniin. 

Palkintoa ei vaihdeta käteiseksi rahaksi tai muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen.   

Arvonnan suorittaminen ja palkintojen luovutus
Aktia arpoo voittajan kaikkien osallistujien kesken ja ilmoittaa voittajalle henkilökohtaisesti. Arvonta suoritetaan 30.09.2023 mennessä. Palkintoa ei voi siirtää tai luovuttaa toiselle henkilölle. Aktia ottaa yhteyttä voittajaan palkinnon lunastamisesta sopimiseksi. Rahastosijoituksesta aiheutuvat normaalin hinnaston mukaiset hallinnointi- ja säilytyskulut käydään läpi palkinnon lunastamisen yhteydessä. 

Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, oikeus palkintoon mitätöityy ja  Aktialla on oikeus suorittaa arvonta uudelleen.

Arvonnan järjestäjän vastuu 
Aktia rajoittaa kaiken korvausvastuunsa arvonnan kohteena olevan palkinnon määrään. Osallistujat vapauttavat Aktian sekä Arvonnan mahdolliset yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän Arvontaan. Aktia ei vastaa Arvonnan palkinnon tai sen käyttämisestä mahdollisesti aiheutuneista vahingoista. Asiakas on aina itse vastuussa omista sijoituspäätöksistään. 

Aktia ei ole velvollinen korvaamaan palkintoa tai myöntämään korvaavaa palkintoa tai antamaan hyvitystä, jos voittaja ei pysty hyödyntämään palkintoa. 

Aktia ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä Arvontaan osallistumisessa tai palkintojen vastaanottamisessa tai todetuista väärinkäytöksistä. 

Arpajaisvero
Aktia maksaa mahdollisen arpajaisveron.

Muut ehdot
Aktia pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtiin tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. 

Tietojenkäsittelyperiaatteet löytyvät Aktia Pankki Oyj:n tietosuojaselosteesta osoitteessa www.aktia.fi  Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä Aktiassa löytyy osoitteesta: https://www.aktia.fi/fi/yksityisyyden-suoja