Lapsivakuutus

Tapaturma- ja sairauskuluvakuutus

Pieni lapsi tarvitsee kaiken mahdollisen turvan, erityisesti kun on kysymys lapsen terveydestä. Lastentaudit ovat tavallisia ja usein esiintyviä, ja vaikka ne ovat vaarattomia, ne voivat aiheuttaa melkoisesti kuluja. Lapsille voi tulla myös iho-ongelmia ja allergioita, jotka saattavat kroonistua.  

Kun lapsellasi on tapaturma- ja sairauskuluvakuutus, voit viedä hänet hoitoon haluamallesi lääkärille, ilman että sinun tarvitsee huolehtia kustannuksista, oli sitten kyseessä sairaus tai tapaturma.  Vakuutuksessa on 125 euron kalenterivuosittainen sairauden hoitokulujen omavastuu. Tapaturmavakuutuksessa ei ole omavastuuta.
 

Mitä lapsivakuutus kattaa?

Vakuutus korvaa esim.

  • lääkärinpalkkiot ja sairaalamaksut
  • lääkärin määräämät lääkkeet ja hoidot
  • lääkärin määräämät ravintovalmisteet lehmänmaito- ja/tai soijaproteiiniallergiatapauksissa 2 vuoden ikään asti.

Tapaturmavakuutus on voimassa kilpaurheilussa ja sitä varten harjoitellessa, kunnes lapsi täyttää 18 vuotta (paitsi ehdoissa pois rajatuissa urheilulajeissa).
 

Mitä lapsivakuutus ei kata?

Vakuutus ei korvaa esim.

  • ennalta ehkäisevää hoitoa, lääkitystä tai rokotuksia
  • näkökyvyn heikentymisen vuoksi tehtyjä näöntarkastuksia tai taittovirheen hoitoa
  • hammashoitoa
     

Hanki lapsivakuutus

Vakuutus on Aktia Kotivakuutukseen saatava lisäturva.

Voit ottaa lapsivakuutuksen aikaisintaan, kun lapsi on kahden kuukauden ikäinen. Voit myös tehdä vakuutusvarauksen jo ennen lapsen syntymää. Vakuutusvaraus on tehtävä viimeistään 2 kuukautta ennen laskettua syntymäaikaa. Silloin vakuutus kattaa myös mahdolliset synnynnäiset sairaudet. Lue lisää vauvavakuutuksesta.

Soita Vakuutuspalveluun puh. 010 247 7099 tai lähetä viesti verkkopankin viestitoiminnon kautta, niin autamme sinua lapsivakuutuksenvakuutuksen ottamisessa.

Lue lisää ja pyydä tarjous kotivakuutuksesta

Lapsivakuutuksen esite
Kotivakuutus tuotetiedot

Vakuutusehdot

Vakuutukset myöntää Folksam Vahinkovakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki toimii.