Kotivakuutus nuorille

Aktian kotivakuutus nuorille on edullinen kotivakuutus 18–26-vuotiaille nuorille, jotka asuvat omassa kodissaan. Jos asut avo- tai aviopuolison kanssa, voitte hankkia yhteisen kotivakuutuksen.
Mikäli jaat asunnon toisen henkilön kanssa, joka ei ole avo- tai aviopuolisosi, tulee teidän hankkia erilliset kotivakuutukset.

 

Mitä sisältyy kotivakuutukseen?

  • Kotivakuutukseen kuuluu irtaimistovakuutus 20 000 euroon asti, vastuuvakuutus ja oikeusturvavakuutus.
  • Henkilöllisyysvarkausvakuutus, jonka kautta saat apua mm. vahingon rajoittamiseen kun olet joutunut joutunut henkilöllisyysvarkauden uhriksi. (Koskee 1.1.2017 jälkeen otettuja kotivakuutuksia).
  • Tapaturmavakuutus, josta saat korvausta jos sinulle sattuu vahinko vapaa-ajallasi.
  • Voit täydentää kotivakuutuksesi matkavakuutuksella. Matkavakuutus on voimassa matkoilla jotka tehdään vähintään 50 km etäisyydellä asunnostasi, vapaa-ajan asunnostasi, työpaikastasi tai opiskelijapaikastasi.
  • Voit maksaa kotivakuutuksen 1-4 erässä.
     

Edullinen nuorisovakuutus

  1 henkilö 2 henkilöä
(avo- tai aviopari)
Kotivakuutus 99 €/vuosi 121 €/vuosi
Kotivakuutus + matkavakuutus 149 €/vuosi 208 €/vuosi

 

 

Hanki kotivakuutus nuorille tästä
 

Kotivakuutus

Kun kotona sattuu jotain odottamatonta, kuten palo- tai vesivahinko, on suuri helpotus, kun kaikkea ei tarvitse maksaa itse. Kotivakuutus korvaa paitsi ulkopuolisista tekijöistä aiheutuneet yllättävät vahingot myös itse tahattomasti aiheuttamasi vahingot, esim. jos pudotat vahingossa televisiosi lattialle.

Nuorisokotivakuutukseen kuuluu aina vastuuvakuutus, joka korvaa muille aiheuttamasi vahingot, sekä oikeusturvavakuutus, joka kattaa välttämättömät asianajo- ja oikeudenkäyntikulut.
 

Tapaturmavakuutus

Nuorisokotivakuutukseen kuuluu myös aina tapaturmavakuutus, joka korvaa tapaturmasta johtuvat hoitokulusi ilman omavastuuta. Vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa.
 

Henkilöllisyysvarkausvakuutus*

Lainan ottamiseen ja matkapuhelinliittymien tai tuotteiden tilaamiseen sinun nimissäsi ei välttämättä tarvita muuta kuin henkilötunnuksesi. Usein voin mennä jonkin aikaa, ennen kuin huomaat, että henkilöllisyytesi on kaapattu. Tämän lisäksi voi olla hankalaa tietää miten pitäisi toimia, ja kuitenkin on ratkaisevaa reagoida nopeasti.

Tiedätkö sinä miten sinun pitäisi toimia? Henkilöllisyysvarkausvakuutukseen kuuluu puhelinpalvelu, joka mm. neuvoo ja auttaa sinua vahingon rajoittamisessa, virheellisten rahavaateiden käännyttämisessä ja virheellisten maksuhuomautuksien poistamisessa. Vakuutus kattaa myös kohtuulliset juristikulut 2 000 euroon saakka henkilöllisyysvarkaustapahtumaa kohden.

Folksam Vahinkovakuutuksen yhteistyökumppani Henkilöllisyysvakuutuksen osalta on Affinion International puh. 075 325 1181.

* Koskee 1.1.2017 jälkeen otettuja kotivakuutuksia.
 

Matkavakuutus

Voit täydentää kotivakuutustasi matkavakuutuksella. Matkavakuutus kattaa enintään 45 päivää kestävät matkat, mutta tarjoamme lisävakuutusturvan vuoden kestäville matkoille, jos lähdet esimerkiksi opiskelemaan ulkomaille tai maailmanympärysmatkalle.

Matkavakuutukseen kuuluva matkustajavakuutus korvaa, jos tarvitset sairaanhoitoa matkalla, ja matkatavaravakuutus korvaa, jos omaisuutesi vahingoittuu tai varastetaan matkalla. Lue lisää matkavakuutuksesta.
 

Hanki kotivakuutus nuorille tästä


Vakuutuksen myöntää Folksam Vahinkovakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki toimii.

Kotivakuutus nuorille esite
Kotivakuutuksen ehdot
Kotivakuutuksen tuotetiedot
Tietoa Folksam Vahinkovakuutus Oy:n etämyynnistä