Kotivakuutus nuorille

Kun kotona sattuu jotain odottamatonta, kuten palo- tai vesivahinko, on suuri helpotus, kun kaikkea ei tarvitse maksaa itse.

Nuorisovakuutus on kotivakuutus 18–26-vuotiaille nuorille, jotka asuvat omassa kodissaan. Jos asut avopuolison kanssa, voitte hankkia yhteisen kotivakuutuksen. Jos asut kämppiksen kanssa, teidän tulee hankkia erilliset kotivakuutukset.
 

Mitä sisältyy kotivakuutukseen?

  • Kotivakuutukseen kuuluu irtaimistovakuutus 20 000 euroon asti, vastuuvakuutus, oikeusturvavakuutus ja tapaturmavakuutus.
  • Voit täydentää kotivakuutuksesi matkavakuutuksella. Matkavakuutus on voimassa matkoilla jotka tehdään vähintään 50 km etäisyydellä asunnostasi, vapaa-ajan asunnostasi, työpaikastasi tai opiskelijapaikastasi.
  • Voit maksaa kotivakuutuksen 1-4 erässä.
     

Edullinen nuorisovakuutus

  1 henkilö 2 henkilöä
Kotivakuutus 88 €/vuosi 108 €/vuosi
Kotivakuutus + matkavakuutus 139 €/vuosi 194 €/vuosi

 

Hanki kotivakuutus nuorille tästä
 

Kotivakuutus

Kun kotona sattuu jotain odottamatonta, kuten palo- tai vesivahinko, on suuri helpotus, kun kaikkea ei tarvitse maksaa itse. Kotivakuutus korvaa paitsi ulkopuolisista tekijöistä aiheutuneet yllättävät vahingot myös itse tahattomasti aiheuttamasi vahingot, esim. jos pudotat vahingossa televisiosi lattialle.

Kotivakuutukseen kuuluu tapaturmavakuutus, joka korvaa tapaturmasta johtuvat hoitokulusi, vastuuvakuutus, joka korvaa muille aiheuttamasi vahingot, sekä oikeusturvavakuutus, joka kattaa välttämättömät asianajo- ja oikeudenkäyntikulut.
 

Matkavakuutus

Voit täydentää kotivakuutustasi matkavakuutuksella. Matkavakuutus kattaa enintään 45 päivää kestävät matkat, mutta tarjoamme lisävakuutusturvan vuoden kestäville matkoille, jos lähdet esimerkiksi opiskelemaan ulkomaille tai maailmanympärysmatkalle.

Matkavakuutukseen kuuluva matkustajavakuutus korvaa, jos tarvitset sairaanhoitoa matkalla, ja matkatavaravakuutus korvaa, jos omaisuutesi vahingoittuu tai varastetaan matkalla. Lue lisää matkavakuutuksesta.

Hanki kotivakuutus nuorille tästä


Vakuutuksen myöntää Folksam Vahinkovakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki toimii.

Kotivakuutus nuorille esite
Aktia Kotivakuutuksen ehdot
Aktia Kotivakuutuksen tuotetiedot
Tietoa Folksam Vahinkovakuutus Oy:n etämyynnistä