Moottoripyörävakuutus

Valitse helppo tapa vakuuttaa moottoripyöräsi. Aktia Ajokausivakuutus moottoripyörille sisältää sekä liikenne- että kaskovakuutuksen.
 
Vakuutuksen sisältö ja vakuutusmaksu on sopeutettu moottoripyöräilijän tarpeisiin. Sinun ei tarvitse ilmoittaa ajokauden alku- tai loppupäiviä. Voit siis ottaa moottoripyöräsi esiin heti kevätauringon houkutellessa ajelulle.
 
Ottaessasi Aktia Ajokausivakuutuksen saat kaskon lähtöbonukseksi täydet 70 %.
 
Voit laskea hinnan moottoripyörävakuutukselle ja ostaa vakuutuksen kätevästi verkosta tunnistautumalla oman pankkisi verkkopankkitunnuksilla.
 

Laske hinta ja osta moottoripyörävakuutus
 

Laaja turva moottoripyörällesi

Liikennevakuutus korvaa henkilövahingot ja toisen omaisuudelle mahdollisesti aiheutuneet vahingot. Lain mukaan kaikilla liikenteessä käytettävillä moottoripyörillä on oltava liikennevakuutus. Kaskovakuutus korvaa oman moottoripyöräsi vahingot ja lisäksi käytössä olleen ajopuvun ja kypärän. Myös jälkikäteen asennetut elektroniset laitteet, esim. navigaattori, kuuluvat kaskon piiriin enintään 1 000 euron arvosta.
 

*valinnainen lisäturva

Tutustu kaskovakuutuksen turviin

Törmäys

Törmäysvakuutus korvaa ajoneuvollesi välittömästi aiheutuneet vahingot, joiden syynä on törmäys, tieltä suistuminen tai muu äkillinen ulkoinen tapahtuma.

Keskeytys

Keskeytysvakuutuksesta sinulle maksetaan päiväkorvaus menetetystä käyttöajasta, kun ajoneuvosi on korjaamolla korvattavan vahingon vuoksi. Menetetyiksi käyttöpäiviksi ajokelvottomalle ajoneuvolle lasketaan täydet vuorokaudet vahinkotapahtuman sattumispäivän jälkeisestä päivästä siihen saakka, jolloin ajoneuvo luovutetaan sinulle takaisin. Keskeytysvakuutus on valinnainen Kaskossa. 

Ilkivalta

Ilkivallalla tarkoitetaan sitä, kun joku vahingoittaa ajoneuvoasi tahallisesti ilman selvää aikomusta esimerkiksi murtautua siihen. Ilkivaltavakuutuksesta korvataan ajoneuvollesi aiheutunut vahinko, mikäli se on ollut lukittuna.

Ojaanajo hirvieläintä väistättessä

Ojaanajovakuutuksesta sinulle korvataan vahingot, jotka ovat aiheuttaneet tieltä suistuttaessa, kun olet taajaman ulkopuolella väistänyt hirveä, poroa tai peuraa.

Hirvikolari

Hirvivahinkovakuutuksesta korvataan sinulle vahingot, jotka ovat aiheutuneet yhteentörmäyksestä hirven, poron tai peuran kanssa. Hirven, poron tai peuran väistämisestä aiheutunutta vahinkoa ei korvata hirvivahinkovakuutuksesta, vaan törmäysvakuutuksesta.

Palo

Palovakuutuksesta korvataan palovahinko, joka on aiheutunut irti päässeestä tulesta tai välittömästä salamaniskusta ajoneuvoosi.

Varkaus

Varkausvakuutus korvaa, jos ajoneuvo varastetaan, joku murtautuu siihen tai vahingoittaa sitä murtoyrityksen yhteydessä.

Oikeusturva

Oikeusturvavakuutuksen tarkoituksena on korvata sinulle välttämättömät asianajokulut vakuutettua ajoneuvoa koskevissa riita-, rikos- ja hakemusasioissa.

Autopalvelu

Autopalveluvakuutuksen tarkoituksena on siirtää ajoneuvosi pois vahinkopaikalta mahdollisten lisävahinkojen välttämiseksi. Vakuutuksesta korvataan ajoneuvosi hinaus lähimpään korjaamoon matkan keskeytyessä esimerkiksi liikenneonnettomuuden tai moottorivian takia. Autopalveluvakuutuksessa ei ole omavastuuta. Vakuutuksesta korvataan tarvittaessa lisäksi halvimman vaihtoehdon mukaiset kulusi, jotta pääset takaisin kotiin tai alkuperäiseen määränpäähäsi.

Vastuuvakuutus ulkomailla

Ulkomaan vastuuvakuutus moottoriajoneuvoille täydentää liikennevakuutusta ja korvaa ulkopuolisille tai auton matkustajille aiheutuneet vahingot silloin kun itse olet henkilökohtaisesti vahingonkorvausvastuussa.


Edullinen vakuutusmaksu

Hinnoittelussamme huomioidaan, että moottoripyörää ei yleensä käytetä talvikaudella. Ajokauden mukainen hinnoittelu tarkoittaa, että vakuutusmaksu on korkeampi niinä kuukausina, jolloin ajoneuvoa yleensä käytetään eniten.

 


 

Laske hinta ja osta moottoripyörävakuutus

Ajoneuvovakuutuksen tuotetiedot
Autovakuutuksen vakuutusehdot (muut ajoneuvot kuin henkilö- ja pakettiautot)
Liikennevakuutuksen vakuutusehdot
Kuluttajasuoja

Vakuutuksen myöntää Folksam Vahinkovakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki toimii.