Moottoripyörävakuutus

Valitse helppo tapa vakuuttaa moottoripyöräsi. Aktia Ajokausivakuutus moottoripyörille sisältää sekä liikenne- että kaskovakuutuksen.

Vakuutuksen sisältö ja vakuutusmaksu on sopeutettu moottoripyöräilijän tarpeisiin.

Laske hinta ja osta vakuutus
 

Laaja turva

Liikennevakuutus korvaa henkilövahingot ja toisen omaisuudelle mahdollisesti aiheutuneet vahingot. Lain mukaan kaikilla liikenteessä käytettävillä moottoripyörillä on oltava liikennevakuutus. Kaskovakuutus korvaa oman moottoripyöräsi vahingot ja lisäksi käytössä olleen ajopuvun ja kypärän. Myös jälkikäteen asennetut elektroniset laitteet, esim. navigaattori, kuuluvat kaskon piiriin enintään 1 000 euron arvosta.
 

Liikennevakuutus Kasko
Henkilövahingot ja vahingot toisen omaisuudelle. Oman moottoripyörän vahingot: Kolari, vahingonteko,
hirvikolari, palo, varkaus, oikeusturva ja autopalvelu


Lähtöbonus 70 %

Ottaessasi Aktia Ajokausivakuutuksen saat kaskon lähtöbonukseksi täydet 70 %.
 

Aja milloin vain

Aja milloin haluat, sinun ei tarvitse ilmoittaa ajokauden alku- tai loppupäiviä. Voit siis ottaa moottoripyöräsi esiin heti kevätauringon houkutellessa ajelulle.
 

Edullinen vakuutusmaksu

Hinnoittelussamme huomioidaan, että moottoripyörää ei yleensä käytetä talvikaudella. Ajokauden mukainen hinnoittelu tarkoittaa, että vakuutusmaksu on korkeampi niinä kuukausina, jolloin ajoneuvoa yleensä käytetään eniten.
 


 

Matkan keskeytyessä

Jos moottoripyörääsi tulee esim. moottorivika tai matka katkeaa liikenneonnettomuuden vuoksi, kasko korvaa kustannukset hinauksesta lähimmälle korjaamolle.

Laske hinta ja osta ajoneuvovakuutus

 

Esite
Tuotetiedot
Vakuutusehdot
Kuluttajasuoja
 

Vakuutuksen myöntää Folksam Vahinkovakuutus Oy, jonka asiamiehenä Aktia Pankki toimii.