Siirry sisältöön Siirry chattiin
Aktian nimissä kalastellaan verkkopankkitunnuksia Lue lisää

Verkkopankin ohjeet

Yhteenveto

Aktivoimalla helpon kirjautumisen mobiiliverkkopankkiin, pääset kirjautumaan mobiiliverkkopankkiin pelkällä käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Näin pääset nopeasti tarkistamaan tilisi saldon sekä tili- ja korttitapahtumat. Mobiiliverkkopankin muut toiminnot, kuten maksaminen ja viestien lähettäminen, avataan turvaluvulla.

Palvelun käyttöönotto

1. Aktivoi palvelu mobiiliverkkopankin sisäänkirjautumissivulla klikkaamalla "Aktivoi helppo kirjautuminen".
  2. Tutustu palvelun käyttöehtoihin ja vahvista käyttöönotto syöttämällä pyydetty turvaluku avaintunnuskortista.
  3. Valmista! Palvelu on käytettävissäsi, kun seuraavan kerran kirjaudut mobiiliverkkopankkiin.

Jatkossa tarvitset vain käyttäjätunnuksen ja salasanan, kun kirjaudut mobiiliverkkopankkiin nähdäksesi tili- ja korttitietosi. Jos haluat tehdä maksuja tai muita toimeksiantoja, sinun täytyy avata mobiiliverkkopankin kaikki toiminnot kohdasta "Avaa mobiiliverkkopankin toiminnot".

Muistathan, ettet tallenna käyttäjätunnustasi tai salasanaasi selaimen muistiin.

Palvelun poisto

Mikäli haluat poistaa palvelun mobiiliverkkopankista, ole yhteydessä asiakaspalveluumme verkkopankin viestitoiminnon kautta tai soittamalla numeroon 010 247 010.