Wrapp – etuja Aktian korttiasiakkaille

Wrapp on maksuton etusovellus, johon yhdistät Aktian maksukorttisi. Kun olet Wrapp-sovelluksessa liittänyt yhden tai useamman kortin, saat ostohistoriaasi perustuvia henkilökohtaisia etuja. Wrapp-sovelluksesta löydät erilaisia tarjouksia (esim. ostohyvityksiä), keräät leimoja yksilöllisiin leimakortteihin ja paljon muuta.

Sinun tarvitsee vain avata Wrapp-sovellus ja nähdä etu aktivoidaksesi sen. Etu on tämän jälkeen yhteydessä korttiisi. Edun hyödyntäminen ei vaadi muuta kun että maksat ostoksen sovellukseen liitetyllä kortillasi. Mikäli kyseessä on ostohyvitys, summa palautetaan automaattisesti suoraan maksukortillesi. Myös leimakorttien leimat rekisteröityvät automaattisesti.

Wrapp-sovelluksen palveluntarjoaja Suomessa on Wrapp Operations Finland Oy.

Lataa Wrapp-sovellus

Lataa nyt maksuton Wrapp-etusovellus ja hyödynnä tarjouksia!

Esimerkkejä eduista

Wrapp-banner-landingpage

Ostohyvitys

Ostohyvitys on ostotapahtumaan sidottu rahapalautus, joka rekisteröityy kun maksat sovellukseen liitetyllä kortillasi eri kaupoissa, kahviloissa, jne. Jokaisesta ostoksesta, joka ylittää tietyn rahamäärän, saat automaattisesti ostohyvityksen suoraan maksukortille. Ostohyvitys näkyy kortilla tyypillisesti 3–4 arkipäivän kuluessa. Tarjous katoaa sovelluksestasi kun olet sen käyttänyt.

Wrapp-banner-offer

Leimakortti

Kun kahvilalla, ravintolalla, jne. on aktiivinen leimakorttitarjous Wrappissä, leima rekisteröityy automaattisesti sovellukseesi jokaisesta tietyn summan ylittävästä ostoksesta. Leimakorttitarjous kertoo kuinka monta leimaa sinun pitää kerätä samassa paikassa ja kun olet kerännyt viimeisen leiman, saat hyvityksen. Hyvityksen summa vaihtelee, ja voit käyttää sen seuraavaan ostokseesi kyseisessä paikassa. Voit kerätä leimoja vain yhteen korttiin per paikka ja leimakortin voimassaoloaika voi vaihdella riippuen paikasta.

Asiakaspalvelu

Koska kyseessä on kolmannen osapuolen tarjoamasta palvelusta, asiakaspalvelusta vastaa lähtökohtaisesti Wrapp (ei Aktia). Wrapp asiakaspalvelu auttaa mahdollisissa kysymyksissä ja ongelmatilanteessa sähköpostitse (suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi) osoitteessa support@wrapp.com.

Lue lisää osoitteesta www.wrapp.com.

Usein kysytyt kysymykset