MasterCard Business

Yhtenäinen maksukäytäntö yrityksellesi

Aktia MasterCard Business -kortti tarjoaa yhtenäisen ja tehokkaan tavan yhdistää yrityksen maksukäytäntöjä. Kortinhaltijan yritykseen liittyvät korttiostot tulostuvat yhdelle laskulle ja esim. matkalaskujen tekeminen helpottuu huomattavasti. Samalla manuaalinen työ ja laskujen määrä vähenevät, mikä tuo myös säästöä yrityksen taloushallinnon kuluihin. Jokaiselle kortinhaltijalle voidaan asettaa yksilöllinen käyttöraja. Aktia MasterCard -yrityskortit tarjoavat näin toimivan työkalun yrityksen työntekijöille ja tehokkaan ratkaisun taloushallintoon. 

Yrityksen koosta ja kortinhaltijan vastuualueesta riippuen voi MasterCard Business -kortin valita joko henkilökohtaisella tai yrityksen vastuulla.

Ominaisuudet

  • Luottoraja päätetään yrityskohtaisesti.
  • Yksittäisillä kortinhaltijoilla on kuukausittainen käyttöraja.
  • Saat kortin käytöstä laskun kerran kuukaudessa.
  • Kortin vuosimaksu on 50 euroa.
  • MasterCard Business -korttiin kuuluu automaattisesti matkavakuutus, joka koskee työmatkoja, jotka ovat tavanomaisen työpaikan ulkopuolella. Matkavakuutus edellyttää, että matkakulut on maksettu kokonaisuudessaan kortilla.
  • Kortin myöntää Aktia Rahoitus Oy  

Kysymyksiin vastaa Aktian yritysasiakaspalvelu 010 247 6700 (arkisin 8.00–18.00) tai yritys@aktia.fi.

Ehdot ja dokumentit

Aktia Business-korttitilin ehdot alkaen 1.2.2018 Aktia Business-korttiluottoehdot alkaen 1.2.2018 Aktia Business-kortin yleiset käyttöehdot alkaen 1.2.2018 Aktia MasterCard yleiset korttiehdot
Aktia MasterCard Business tiliehdot
Aktia MasterCard Business luottoehdot
Matkavakuutusehdot
Hinnasto
Matkavakuutusdokumentti
 (englanniksi)
Edunsaajamääräys
Vahinkoilmoitus