Korttitilityspalvelu

Ostoksia maksetaan yhä enenevässä määrin maksukortilla. Aktian korttimaksujen vastaanottopalvelu mahdollistaa MasterCard- ja Visa-korttimaksujen vastaanottamisen. Palvelu on käteistä kassanhallintaa edullisempi ja helpompi vaihtoehto. Aktian korttimaksujen vastaanottopalveluihin kuuluvat Visa- ja MasterCard-korttimaksujen varmennukset, vastaanottaminen ja tilitys.

Miten korttimaksujen vastaanottopalvelu toimii?

Tilitystapa on bruttotilitys. Bruttotilityksessä korttimaksut tilitetään täysmääräisinä, ja palkkio veloitetaan tililtä kerran kuussa. Lisäksi saat käyttöösi monipuolisen verkkopalvelun, jossa tapahtumia ja tilityksiä on helppo seurata. Lataat verkkopalvelun raportit omalle tieto-koneellesi XLS-, PDF- tai CSV-muodossa. Kirjanpitoa helpottamaan on erillinen tiedosto.

Miten otan palvelun käyttöön?

Saat palvelun käyttöösi, kun teet Aktian kanssa sopimuksen MasterCard- ja Visa-korttitapahtumien vastaan-ottamisesta. Huomaa, että tarvitset erillisen sopimuksen maksupäätetoimittajan kanssa. Saat lisätietoja palvelusta lähimmästä Aktia Yrityspalvelusta.

MasterCard- ja Visa-korttitapahtumien vastaanotto toimii

  • Maksupäätteellä
  • Puhelin-/postimyynniissä
  • Verkkokaupassa
  • Huoltoasemilla
  • Muissa automaateissa (mm. parkkihalleissa ja huoltoasemilla)

Jos haluat tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa American Express- tai Diners-kortilla, voit helposti tehdä erillisen sopimuksen näiden kanssa.