Monipankkiohjelma

Onko yritykselläsi tilejä useissa pankeissa? Baswaren monipankkiohjelman avulla hoidat kaikki pankkiasiat samassa järjestelmässä. Ohjelma on erittäin monipuolinen, ja se tukee kaikkia pankkiohjelmia ja -palveluja. Hoidat helposti yrityksen päivittäisen rahaliikenteen, kotimaan ja ulkomaan maksut sekä laskujen käsittelyn.

Baswaren monipankkiohjelma on tarkoitettu lähinnä suuremmille yrityksille, joilla on tilejä useissa pankeissa, mutta se sopii kaikenlaisille yrityksille. Ohjelma on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.


Yksi ohjelma – useita palveluja

Monipankkiohjelmalla hallinnoit kolmen eri pankin tilejä samanaikaisesti ja voit hoitaa kaikenlaisia pankkiasioita. Ohjelma tukee tiliotteiden, maksujen ja datasiirron käsittelyä. Myös laskunkäsittely, arkistointi ja maksut ulkomaille sisältyvät ohjelmaan.

Moniyritysominaisuus

Monipankkiohjelmassa on lisäksi moniyritysominaisuus. Sen avulla voit työstää useita yrityksiä, esimerkiksi emo- ja tytäryhtiöitä, samassa ohjelmassa. Käyttäjäoikeuksien joustavan määrittelyn ansiosta voit lisäksi päättää, kuka hallinnoi mitä aluetta. 

Yritysverkkopankin ehdot (voimassa 1.10.2014 alkaen)