Visa Debit Offline

Aktia Visa Debit Offline-kortet har bankkortets bekanta betalningsegenskaper och det gäller i samma omfattning som det internationella Visa-kortet. Visa Debit Offline är inte något kreditkort, utan inköpen debiteras ditt bankkonto.

Med Visa Debit Offline tar du ut kontanter i bankautomater i hemlandet och i Visa-automater utomlands. Kortet kan därtill användas för köp i affärer med Visa-symbolen såväl i Finland som i utlandet.

  • Kortet kan beviljas personer som fyllt 18 å rsom har regelbundna inkomster på sitt Aktia konto och som skött sina penningärenden klanderfritt och som inte har registrerade betalningsanmärkningar.
  • Du kan göra inköp och ta ut kontanter med kortet, både i hemlandet och utomlands.

Visa Debit Offline utomlands

Med Visa Debit Offline-bankkortet kan du ta ut kontanter i Visa-automater utomlands. Med kortet kan du också betala inköp utomlands på försäljningsställen som har Visa-symbol. Det uttagna beloppet och en provision för det belopp du tagit ut utomlands debiteras ditt konto inom ett par dagar.

Mera information

  • Visa Debit Offline kan beviljas personer som fyllt 18 år, vilka har regelbundna inkomster på sitt Aktia konto och som skött sina penningärenden klanderfritt och vilka inte har registrerade betalningsanmärkningar.
  • Du kan betala dina inköp med kortet i affärer försedda med Visa-symbolen i Finland och utomlands.
  • Visa Debit Offline kostar 4 euro i månaden.

Specialvillkor för Aktia Visa-kort med bild
Aktia Bank Abp:s Visa-villkor
Aktia Bank Abp:s kortvillkor fr.o.m. 1.2.2018
Specialvillkor för Aktia kort med bild fr.o.m. 1.2.2018

Jämför Aktias Visa-kort / Jämför våra kort