Visa Debit Online

Visa Electron är nu Visa Debit Online.

Med Visa Debit Online har du alltid koll på hur mycket pengar du har till ditt förfogande och du kan tryggt ta ut pengar både i Finland och utomlands. Alla inköp och uttag debiteras ditt bankkonto direkt.

  • Passar bra för ungdomar
  • Kan beviljas alla som fyllt 18 år
  • 7–17-åringar kan få kortet med föräldrarnas tillstånd 
  • Avgiften för Visa Debit Online är 4 euro per månad. Under 27-åringar betalar ingen avgift.

Visa Debit Online utomlands

Med Visa Debit Online-kortet kan du utomlands ta ut pengar i automater med Visa-symbol. För uttaget görs en täckningsreservering på ditt konto. Det uttagna beloppet och en provision för det belopp du tagit ut i annan valuta än euro utomlands debiteras ditt konto inom ett par dagar. 

Med kortet kan du betala inköp utomlands i affärer som godkänner Visa, och en täckningsreservering görs samtidigt på ditt konto. För den som reser utomlands rekommenderar vi dock att alltid också ta med kontanter förutom sitt Visa Debit Online-kort. Det kan förekomma störningar i de internationella dataförbindelserna som kan störa uttag av kontanter.

Du kan betala med Visa Debit Online på nätet

Visa Debit Online är ett tryggt betalningssätt i alla nätbetalningar. Säkerheten ökar genom tjänsten Verified by Visa, som är en verifieringstjänst som utvecklats av bankerna och Visa. Över 50 % av världens nätbetalningar betalas med Visa. Läs mer in betalningar över nätet.

Visa Debit Online-kortets nummer

När du betalar inköp på nätet med Visa Debit Online-kortet använd kortnumret och kortets säkerhetskod (CVV-kod). Kortnumret står på kortets framsida och säkerhetskoden är det tresiffriga talet på baksidan av kortet. Betalningen debiteras ditt bankkonto.

Visa Debit Online-åldergräns

Visa Debit Onlinekan beviljas personer som fyllt 18 år Med föräldrarnas samtycke kan Visa Electron-kort också beviljas barn och ungdomar i åldern 7–17 år.

Specialvillkor för Aktia Visa-kort med bild
Aktia Bank Abp:s Visa-villkor
Aktia Bank Abp:s kortvillkor fr.o.m. 1.2.2018
Specialvillkor för Aktia kort med bild fr.o.m. 1.2.2018

Jämför Aktias Visa-kort / Jämför våra kort